Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Κυκλοφορίες 23 - 03 - 2016


O Snyder ο καλός.


DC

Tο Batman #50, προτελευταίο τεύχος των Snyder και Capullo, έχει τον ανανεωμένο Batman να επιστρέφει και να ρίχνεται με όλη του την ψυχή στη μάχη ενάντια στον Mister Bloom. Φυσικά και είναι φανταστικό. Το Batman And Robin Eternal #25 είναι το προτελευταίο τεύχος της σειράς. Στο Grayson #18 φαίνεται η απουσία του Tom King. Παρ' όλα αυτά δεν είναι κακό. Στο Harley Quinn #26, Harley επιστρέψει στη Νέα Υόρκη και αλλάζει το λουκ της σε κάτι πιο κινηματογραφικό. Το We Are Robin #10 είναι έτσι κι έτσι. Το Superman Lois And Clark #6 μου θύμισε την ταινία του Singer. To Art Ops #6 έχει αντί για τον Allred τον Risso, o οποίος μάλλον κάνει καλύτερη δουλειά! Το Jacked #5 είναι καλό. Στο Last Gang In Town #4, η συμμορία οργανώνει και εκτελεί μια ληστεία.

INDIES

To Birthright #15 έχει μια απρόοπτη οικογενειακή επανένωση. Το Mirror #2 είναι αρκετά ενδιαφέρον και σίγουρα όμορφο. To Hellboy And The B.P.R.D. 1953 Beyond The Fences #2 δίνει μια φρέσκια εκδοχή στα δαιμονισμένα σκυλιά. To Bloodshot Reborn Annual 2016 είναι αξιοπρεπές.

MARVEL

Στο All-New Hawkeye #5 επιτέλους τελειώνει το arc με τε μεταλλαγμένα παιδιά. To Patsy Walker A.K.A. Hellcat #4 δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Στο Star Wars #17 σχηματίζονται παράξενες συμμαχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: