Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Κυκλοφορίες 30 - 03 - 2016


Λίγα πράγματα.


DC

Στο Aquaman #50,  οι Ατλάντιοι εγκαινιάζουν την πρεσβεία τους. Στο Batman And Robin Eternal #26, η Mother δεν έχει καμιά τύχη μπροστά στην συνδυασμένη δράση της Bat-family και κάπως έτσι τελειώνει και αυτή η σειρά. Στο Justice League Of America #8, η ανθρωπότητα σώζεται προσωρινά από τον Rao. To Omega Men #10 μάλλον έχει την χειρότερη δουλειά του σχεδιαστή Barnaby Bagenda. To Suiciders Kings Of Hell.A. #1 φαίνεται ενδιαφέρον.

MARVEL

To Daredevil #5 αξίζει κυρίως για το artwork. Στο Hercules #5 έχουμε μυθικά όντα εναντίον τεχνολογίας, μέσες άκρες. Στο Moon Girl And Devil Dinosaur #5, η Lunella βοηθά τον κόκκινο τυραννόσαυρο να αποδράσει. Το Unbeatable Squirrel Girl #6 έχει σαν guest τον Howard the Duck.

INDIES

To Fight Club 2 #10 είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς. Ευτυχώς, εδώ που τα λέμε. Στο Black Science #21, o Grant παίρνει μια μικρή εκδίκηση. Στο Saga #35 έχουμε δυο διαφορετικά σχέδια απόδρασης που αφορούν τα ίδια πρόσωπα. Στο They're Not Like Us #12, το τρελό παρεάκι της Syd αποφασίζει να κάνει κάτι με τον Voice.

Δεν υπάρχουν σχόλια: