Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Κυκλοφορίες 04 - 05 - 2016


Σινεμαδάκι.


INDIES

To Cinema Purgatorio #1 αποτελεί ανθολογία την επίβλεψη της οποίας έχει ο Alan Moore κι έχει ιστορίες του ίδιου, του Garth Ennis, του Kieron Gillen και άλλων. To Woods #22 επικεντρώνεται στην Karen και τη Sanami. Στο Baltimore Empty Graves #2 συνεχίζεται ο ιδιότυπος αποχαιρετισμός των πεσόντων συντρόφων. Το Beasts Of Burden What The Cat Dragged In είναι καλό, όπως συνήθως όλα της σειράς. Στo Hellboy In Hell #9, που είναι σκέτη ποίηση, συναντούμε μια γνώριμη μορφή από το παρελθόν. Το Discipline #3 είναι ενδιαφέρον. Το Rat Queens #16 σε αφήνει με την απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σου. Τo Walking Dead #154 είναι το τεύχος στο οποίο ο Negan συναντά τους Whisperers. Στο Wicked + The Divine #19 έχουμε τις πρώτες αψιμαχίες ανάμεσα στα αντίπαλα στρατόπεδα.

DC

Στο Batman Superman #32, η τριάδα των Batman, Superman και Wonder-Woman επισκέπτεται την Κίνα. Στο Detective Comics #52, ο Bat-Gordon και κάτι πεζοναύτες αντιμετωπίζουν μια τρελή σέκτα. Το καλύτερο που κάνουν τα Green Arrow #52 και Green Lantern #52 είναι που τελειώνουν. Στο τέλος του Midnighter #12, ο Midninghter τα έχει ξαναβρεί με τον Apollo. Το Sheriff Of Babylon #6 επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη για ένα χαρακτήρα που σίγουρα έγινε συμπαθής στο προηγούμενο τεύχος. Στο Unfollow #7 μαθαίνουμε την ιστορία της Courtney.

MARVEL

Το Amazing Spider-Man #12, ενώ έπεται ενός πολύ κακού arc, δεν βελτιώνει πολύ τα πράγματα. Στο Black Widow #3, η Nat σκαλίζει το παρελθόν της. Στο Howard The Duck #7, ο Howard επισκέπτεται τη Savage Land. To Invincible Iron Man #9 είναι λίγο καλύτερο από το Amazing Spider-Man, όχι όμως πολύ. Το Moon Knight #2 είναι καλό. Άρα το διαβάζω μόνο εγώ! Στο Punisher #1, η πρωτάρα με τον χαρακτήρα Becky Cloonan συνεργάζεται με το βετεράνο Steve Dillon και το αποτέλεσμα δεν απογοητεύει. Το Rocket Raccoon And Groot #5 έχει πλάκα. To Thunderbolts #1 είναι αδιάφορο έως κακό. To Scarlet Witch #6 έχει το καταπληκτικό artwork της Marguerite Sauvage. Στο Spider-Gwen #8 συναντάμε ξανά τη Cindy Moon της Earth-65. Το Empress #2 των Millar και Immonen αν έγραφε Star Wars θα ήταν το καλύτερο από όσα εκδίδει αυτόν τον καιρό η Marvel. To Star Wars Poe Dameron #2 είναι το πολύ για τους fans της ταινίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: