Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Κυκλοφορίες 11 - 05 - 2016


Σε ρυθμούς Euro 2016.


MARVEL

Το Vision #7 είναι πάρα πολύ καλό. Σαν θέμα έχει τη θυελλώδη σχέση του Vision και της Scarlett Witch και τις συνέπειες μετά τη διάλυσή της. Το Black Panther #2 είναι καλό. Από κει και πέρα δεν νομίζω πως πραγματικά αξίζει τέτοια προβολή αυτή η σειρά. Στο Silk #8 έχουμε παρέμβαση της Black Cat. To Darth Vader #20 είναι εντάξει.

DC

Ένας, δύο, τρεις Supermen στο Action Comics #52. To Earth 2 Society #12 δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Το Starfire #12, τελευταίο τεύχος της σειράς, σε αφήνει με χαμόγελο. To Swamp Thing #5, το διαβάζει κανείς μόνο για το artwork του Kelley Jones. To Batman #52 είναι απλώς αξιοπρεπές. Το Catwoman #52 διαβάζεται. Το Gotham Academy #18 είναι συμπαθητικό. Στο Harley Quinn And Her Gang Of Harleys #2, η Harley έχει απαχθεί και η συμμορία της βρίσκεται σε κίνδυνο. Στο Dark And Bloody #4 γίνεται χαμούλης. Το New Romancer #6 είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς.

INDIES

Το Fix #2 είναι καλό και με κάνει να αναρωτιέμαι πως καταφέρνει να είναι τόσο άμπαλος, ο Spencer, στη Marvel. Στο Jupiter's Circle Volume 2 #6 βλέπουμε πως Utopian και Lady Liberty έγιναν ζευγάρι καθώς και πως καμία φυλακή δεν μπορεί να κρατήσει τον Skyfox. To Prophet Earth War #4 είναι ενδιαφέρον. Στο Crossed Plus 100 #15 γίνεται πολύ έντονη η αδυναμία του Spurrier να ακολουθήσει τη γλώσσα του Moore. Στο Abe Sapien #33 μαθαίνουμε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για τον Abe. Με το Massive Ninth Wave #6 τελειώνει αυτή η prequel σειρά.





Δεν υπάρχουν σχόλια: