Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Κυκλοφορίες 27 - 04 - 2016




Αντίο Scott και Greg.


DC

To Batman #51, τελευταίο τεύχος των Snyder και Capullo, είναι αφιερωμένο στην Gotham. Αν ήμουν ευσυγκίνητος θα έμπηγα τα κλάματα. Εις το επανιδείν παιδιά, ήσασταν ό,τι καλύτερο συνέβη στο new52. To Batgirl #51 έχει σαν καλύτερη στιγμή την επίσκεψη της Babs στην Gotham Academy. Στο Dark Knight III The Master Race #4, ο Superman πληρώνει την άρνησή του να βλάψει την κόρη του. Στο Grayson #19, δεν έφτανε τον Dick η Helena/Spyral, αποδείχτηκε και πως ο Tiger είναι διπλός πράκτορας. Στο Harley Quinn #27 έχουμε, πάνω κάτω, σάτιρα στον Deadpool. Το We Are Robin #11 είναι καλούτσικο.

Στο Justice League #49, μέσες άκρες, έχουμε την γέννηση του Αντιχρίστου. Στο Omega Men #11 βλέπουμε τέσσερις μήνες πολέμου. Στο Superman Wonder Woman #28 βλέπουμε τις αντιδράσεις της Wonder Woman στην είδηση πως ο Superman πεθαίνει. Το Art Ops #7 είναι μόλις το δεύτερο τεύχος του Eduardo Risso και με φέρνει στα πρόθυρα του να φωνάξω "κανένας Allred". Στο Jacked #6 το μυαλό νικάει τη δύναμη. Στο Last Gang In Town #5 η συμμορία πέφτει στην παγίδα της βασίλισσας της Αγγλίας. Στο Suiciders Kings Of Hell.A. #2, μια άλλη συμμορία τα βάζει με τους μπάτσους.

MARVEL

To All-New Wolverine #7 έχει σαν guest την Squirrel Girl. Φασούλα. Στο Daredevil #6 έχουμε την επιστροφή της Elektra. To Doctor Strange #7 από μόνο του είναι μάλλον κακό. Ευτυχώς υπάρχει και το companion piece Doctor Strange Last Days Of Magic #1. Στο International Iron Man #2, η Cassandra Gillespie θυμίζει παλιά καλή Madame Masque. Στo Moon Girl And Devil Dinosaur #6, η μικρή ηρωίδα δεν καταφέρνει να αποφύγει αυτό που φοβόταν. Στο Ms. Marvel #6 έχουμε γάμο. Στο Old Man Logan #5, o σχετικά ήρεμος πια Logan ταξιδεύει στα παλιά του λημέρια. Το Patsy Walker A.K.A. Hellcat #5 είναι χάλια. Στο Spider-Woman #6, το τρελό αραχνοπαρεάκι καταφέρνει να επιστρέψει στο σωστό σύμπαν. Το Unbeatable Squirrel Girl #7 τρώει ένα τεράστιο όχι από μένα. Το Star Wars #18 είναι εντάξει.

INDIES

Στο Injection #9, την ώρα που Viv, Simeon και Brigid ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο Robin ακολουθεί έναν μοναχικό δρόμο. Στο Low #13, οι δυο αδερφές πιάνονται κορόιδα από μια αδίστακτη πειρατίνα. Το Mythic #8 είναι ενδιαφέρον. Στο Saga #36 έχουμε μια μεγάλη απόδραση. Στο Sex #27 βλέπουμε πως μια γραμματέας ξέρει πάντα τα μυστικά του αφεντικού της. Στο Sex Criminals #15 έχουμε μια σειρά διαβολικών συμπτώσεων. Στο Velvet #14, η Velvet αναφωνεί πως ίσως θα ήταν καλύτερα να είχε κάτσει στα αβγά της. Στο Hellboy And The B.P.R.D. 1953 Beyond The Fences #3, ο Hellboy καταλήγει ήρωας μιας μικρής επαρχιακής πόλης. Το Micronauts #1 το διάβασα λόγω του εξωφύλλου του JHW III και για τις αναμνήσεις της εποχής Καμπανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: