Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Κυκλοφορίες 08 - 06 - 2016


Dark Swordy.


DC

Στο Wonder Woman Rebirth #1, η Diana συνειδητοποιεί πως ζει ένα ψέμα και χρησιμοποιεί το λάσο στον εαυτό της. Ηχηρή η επιστροφή του Gregg Rucka στη DC. Στο Flash Rebirth #1, ο Barry σώζει τον Wally σε ένα τεύχος που απλώς διαβάζεται. Η καλύτερη σκηνή του Aquaman Rebirth #1 είναι αυτή που ο Arthur και η Mera συζητούν σε ένα diner. Παράξενα πράγματα. Το Action Comics #957, εκτός του ότι έχει την παλιά αρίθμηση, έχει και τον παλιό Superman που παίρνει τη θέση του νεκρού, νεότερου. Το Detective Comics #934 έχει επίσης την παλιά αρίθμηση. Σε αυτό, ο Batman, διαισθανόμενος έναν κίνδυνο, βάζει την Batwoman να εκπαιδεύσει μια νέα ομάδα. Το Black Canary #12 διαβάζεται. Το Constantine The Hellblazer #13 τελειώνει. Στο διάολο να πάει. Το Earth 2 Society #13 είναι μετριότατο. Το Harley Quinn And Her Gang Of Harleys #3, στο οποίο οι Harleys σώζονται με δόση τύχης και γρήγορης σκέψης, είναι καλό. Το Wacky Raceland #1, από την σειρά της Hanna-Barbera, μου θύμισε Mad Max και μου άρεσε. Στο Dark And Bloody #5 ένας βετεράνος κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει το γιό του. Στο Sheriff Of Babylon #7 βρίσκεται στο επίκεντρο η ανάκριση του Nassir και η μετατροπή της σε βασανιστήριο.

MARVEL

Στο φανταστικό Vision #8, ο "αδερφός" του Vision επισκέπτεται αυτόν και την οικογένειά του. Τι κρίμα όμως που είναι πράκτορας των Avengers! To Civil War II Amazing Spider-Man #1 είναι μετριότατο. Το Civil War II Gods Of War #1 είναι λίγο καλύτερο και καταφέρνει να συνδέεται  με το storyline που τρέχει αυτήν τη στιγμή στη σειρά. Στο Daredevil #8, ο Matt αποδεικνύεται μεγάλο χαρτόμουτρο. Στο Howard The Duck #8, o Howard συναντά και φέρνει μπελάδες στην παλιά σύντροφό του. Το Empress #3, το οποίο ξεκινά με μια εκπληκτική σκηνή δράσης/διάσωσης είναι αυτό που πρέπει να διαβάσει κανείς αντί των Star Wars Poe Dameron #3 και Darth Vader #21. Νταξ, όχι, το δεύτερo είναι μια χαρά.

INDIES

Στο Birthright #16, η οικογενειακή επανένωση κρύβει διάφορες εκπλήξεις. Το Fix #3 θυμίζει σενάριο του Shane Black. Στο Injection #10, ο Vivek Headland κάνει πλάκα με τους αντιπάλους του ενώ ο Dr. Morel αποφασίζει να συνεχίσει την παράδοση των προγόνων του. Στο Invisible Republic #10 βλέπουμε πως ένα τυχαίο γεγονός μπορεί να πάρει διαστάσεις μύθου από τις επόμενες γενιές. Στο Wicked + The Divine #20 βλέπουμε την περίοδο εξαφάνισης της Laura/Persephone. Στο Abe Sapien #34, ο Abe μαθαίνει επιτέλους την αλήθεια για την καταγωγή του. Το 4001 A.D. Bloodshot #1 δεν είναι άσχημο. Δεν έχω ιδέα όμως αν είναι μέρος crossover της Valiant ή κάτι παρόμοιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: