Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Κυκλοφορίες 22 - 06 - 2016


Επιτέλους, μπορώ να ξαναδιαβάσω Wonder Woman!


DC

Στο Action Comics #958, Superman και Lex κοπανιούνται με τον Doomsday. Στο Detective Comics #935, η Batwoman εκπαιδεύει την ομάδα όσο ο Batman συμπλέκεται με την αιτία ύπαρξης αυτής της ομάδας. Το Aquaman #1 είναι συμπαθητικό. Το ίδιο και το Flash #1. Και τα δυο θα τα ωφελούνταν από καλύτερους σχεδιαστές. Στο Wonder Woman #1, η Diana θα ζητήσει βοήθεια από έναν εχθρό της. Aν εξαιρέσει κανείς κάνα δυο σημεία, τέλειο ξεκίνημα. Tο Harley Quinn #29 είναι χαζούλι. Tο Justice League #52 ασχολείται με τον Lex και έχει άμεση σχέση με τα δυο τελευταία Action Comics. Στο Robin Son Of Batman #13, o Damian και το παρεάκι του κλείνουν ανοιχτούς λογαριασμούς και εξορμούν σε νέες περιπέτειες.

MARVEL

Το Civil War II Choosing Sides #1 είναι ανθολογία και διαβάζεται. Στο Doctor Strange #9 βλέπουμε το "ο εχθρός του εχθρού μου είναι... επίσης εχθρός μου". Στο Mighty Thor #8, πράκτορες της SHIELD ανακρίνουν την Jane ώστε να μάθουν περισσότερα για τη Thor. Στο Moon Girl And Devil Dinosaur #8, η Lunella και ο τυραννόσαυρος ανταλλάσσουν νοημοσύνες. Στο Ms. Marvel #8, η Kamala παίρνει μια αποστολή από την Captain Marvel. Τα Power Man And Iron Fist #5 και Rocket Raccoon And Groot #6 έχουν πλάκα. To Scarlet Witch #7 βρίσκει τη Wanda στο Hong-Kong.

INDIES

Στο Black Road #3, οι δυο ταξιδευτές μας έρχονται αντιμέτωποι με μια αγέλη λύκων. Στο Pretty Deadly #10 μετράει περισσότερο η φόρμα από το περιεχόμενο μα δεν σε νοιάζει καθόλου. Στο Rumble #11 ξυπνάει η μητέρα του Bobby από το κώμα. Το She Wolf #1 είναι παράξενο. Στο Thief Of Thieves #32, ο Redmond καλείται να αποδείξει αν είναι όντως ο καλύτερος κλέφτης. Στο Dept. H #3 συμβαίνουν τόσα πράγματα που ξεχνιέται μέχρι και η ύπαρξη του kraken του προηγούμενου τεύχους! To Rai #14 είναι καλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: