Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Κυκλοφορίες 20 - 07 - 2016


Καλοκαιράκι - Comics - Ολυμπιακοί Αγώνες.


INDIES

Στο B.P.R.D. Hell On Earth #143, τα τέρατα οδεύουν προς την βάση του Bureau. Με το Black Hammer #1 ξεκινά μια ενδιαφέρουσα νέα σειρά, που έχει να κάνει με ένα τσούρμο υπερηρώων που εξαφανίστηκαν από τη δημοσιότητα μετά από μια μεγάλη μάχη. Στο Dept. H #4 έχουμε μια αποστολή διάσωσης. Tο Weird Detective #2 είναι καλό. H εμφάνιση της Faith στο Α+Α -The Adventures Of Archer And Armstrong #5 είναι ανώτερη σε σχέση με αυτήν του Faith #1, του δικού της τίτλου. Το Rai #15 είναι πολύ ενδιαφέρον.

Στο Black Road #4, το ζεύγος των ηρώων μας βρίσκεται κυνηγημένο. Στο Chew #56, ο Tony αναγκάζεται να φάει τον Savoy. Στο Lazarus #23, η Sonja τα καταφέρνει καλά στη θέση της Forever. Στο Manifest Destiny #21 λειτουργούν τέλεια οι παράλληλες αφηγήσεις. Το Prophet Earth War #5 είναι ενδιαφέρον. Το Rumble #12 είναι καλό. Το She Wolf #2 είναι επίσης καλό και ταυτόγχρονα πολύ παράξενο. Το Snotgirl #1 πρέπει να είναι ό,τι πιο απογοητευτικό έχει γράψει ο Bryan Lee O'Malley. Το Velvet #15 είναι το τελευταίο τεύχος αυτής της πολύ καλής σειράς. To Hunt #1 είναι σαν μια αξιοπρεπής low budget ταινία τρόμου. To Sombra #1 μου θύμισε το "Sicario".

DC

Στο Batman #3 μαθαίνουμε την ιστορία του Gotham και της Gotham Girl. Στο Batgirl And The Birds Of Prey Rebirth #1, η Babs και η Dinah βρίσκουν στο δρόμο τους την Helena Bertinelli. Στο Green Arrow #3, o Oliver εισβάλλει στην ίδια του την εταιρεία προκειμένου να καταλάβει καλύτερα τι συνέβη. Το Justice League #1 ανοίγει με μια επική σκηνή, με πρωταγωνίστρια τη Wonder Woman! Στο Superman #3, μια επίσκεψη στο Fortress of Solitude αποδεικνύεται μεγάλο λάθος. Στο Green Lanterns #3, o Simon κάνει τη Bleez να θυμηθεί προς στιγμήν τον παλιό της εαυτό. Στο Aquaman #3, τα πολιτικά και διπλωματικά προβλήματα πληθαίνουν. Το Hellblazer Rebirth #1 μας κάνει να ξεχάσουμε την απαράδεκτη προηγούμενη σειρά. To Clean Room #10 γίνεται εφιαλτικό σε μερικά σημεία. Στο Lucifer #8, η Mazikeen δεν χαρίζει κάστανα. Το Scooby Apocalypse #3 διαβάζεται.

MARVEL

Στο All-New Wolverine #10, τελευταίο "θύμα" των προβλέψεων του Ulysses Cain είναι ή η Gabby ή ο γερο-Λόγκαν. Όπως το πάρει κανείς. Στo Astonishing Ant-Man #10 βλέπουμε πως ο Ant-Man κατέληξε στη φυλακή και η σειρά στην ακύρωση. Στο Black Widow #5, τίποτα δεν της πάει καλά της Νατάσας. To Nighthawk #3 είναι σχετικά καλό. Στο Spider-Man #6 φιλοσοφούν. Τα Star Wars #21 και Darth Vader #23 είναι εντάξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: