Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Κυκλοφορίες 03 - 08 - 2016


Θα με πιάσει ο Νοέμβρης να γράφω ποστ για τον Αύγουστο...


DC

Στο Aquaman #4, ο Aquaman, ύστερα από παραίνεση της Mera, σταματά να υπακούει στους ανθρώπινους νόμους. Στο Batman #4, Gotham και Gotham Girl βρίσκονται υπό την επήρεια του Psycho-Pirate. Στο Green Arrow #4, Oliver και Diggle ξαναβρίσκονται. Στο Green Lanterns #4, οι Lanterns καταφέρνουν να φορτίσουν τα δαχτυλίδια τους. To Harley Quinn #1 συνεχίζει σχεδόν από εκεί που είχε σταματήσει το προηγούμενο volume. Καμιά διαφορά. Το Harley Quinn And Her Gang Of Harleys #4 είναι εντάξει. Στο Justice League #2, η League κάνει ό,τι μπορεί για να αντιμετωπίσει την εξωγήινη εισβολή. Στο Nightwing #2, ο Raptor αποδεικνύεται καλύτερος και πιο έμπιστος άνθρωπος απ' ό,τι αρχικά φαινόταν. Το Suicide Squad Rebirth #1, χωλαίνει στο artwork. Το Superman #4 βρίσκει στο τέλος τον Superman και την οικογένειά του να ταξιδεύουν στο φεγγάρι. Το Art Ops #10 διαβάζεται. Στο Sheriff Of Babylon #9, μια επιχείρηση φαίνεται να πηγαίνει κατά διαόλου αμέσως μετά το ξεκίνημά της. Στο Unfollow #10 ξεκινά κακός χαμός.

INDIES

Το Black Science #23 έχει μια κακιά μάγισσα. Αλήθεια. To Kill Or Be Killed #1 αποτελεί το πρώτο τεύχος της νέας σειράς των Brubaker και Philips. Στο Low #15 φτάνουν κοντά στην πηγή μα νερό δεν πίνουν. Στο Paper Girls #8 μαζεύονται περισσότερες Erin από όσες μπορούμε να αντέξουμε. To Sex #30 είναι εντάξει. Το Trees #14 ασχολείται, από λίγο, με όλους τους σημαντικούς χαρακτήρες. Στο Walking Dead #157, ο Negan επιστρέφει. Το Cinema Purgatorio #4 έχει ενδιαφέροντα πραγματάκια. Στο Baltimore Empty Graves #5, η Blavatsky ανασταίνει τον Κόκκινο Βασιλιά. Στο Lady Killer 2 #1 βλέπουμε το πόσο δύσκολο είναι να ανοίγεις δικιά σου επιχείρηση.

MARVEL

Στο Daredevil Annual #1 έχουμε team-up κουφής και τυφλού. Στο Doctor Strange #10, ο Dr. Strange με τη βοήθεια φίλων και εχθρών κερδίζει τη μάχη. Στο Invincible Iron Man #12, ο Tony συναντά τη Riri. Με το Moon Knight #5 τελειώνει αυτό το ονειρικό arc. Στο Punisher #4 της Cloonan και του αδικοχαμένου Steve Dillon, η μικρή Juniper κερδίζει άξια το παγωτό της. To Silk #11 είναι πολύ φορτωμένο. Στο Vote Loki #3, ο Loki ανεβαίνει στα γκάλοπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: