Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Κυκλοφορίες 10 - 08 - 2016


Ο John Romita Jr νιώθει σαν στο σπίτι του στη DC.


DC

Το All-Star Batman #1 σηματοδοτεί την επιστροφή του Scott Snyder στους τίτλους με τον Batman. Μαζί του έχει τους Romita Jr, Miki και White στην κύρια ιστορία και τους Shalvey και Bellaire στην συμπληρωματική. Σαν τεύχος είναι φανταστικό. Το Detective Comics #938 κρατιέται σε υψηλά επίπεδα. Το Deathstroke Rebirth #1 είναι αρκετά καλό. Ένα μπράβο στη DC που θυμήθηκε τον Christopher Priest. To Action Comics #961 το διαβάζει κανείς για λόγους άσχετους με την αξία του. Στο Flash #4 βλέπουμε πως η πόλη έχει γεμίσει speedsters. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #2, ο Guy ξεκινά solo αποστολή. Το New Super-Man #2 έχει πλάκα. Το Red Hood And The Outlaws #1 μου άρεσε. Το Superwoman #1 είναι γεμάτο καλές ανατροπές. Στο Wonder Woman #4, οι Αμαζόνες περιθάλπτουν τον Steve. To Earth 2 Society #15 είναι meh. To Flintstones #2 έχει πλάκα.

MARVEL

Στο Black Panther #5, ο Τ'Challa εξαρθρώνει τρομοκρατικές ομάδες και συμβουλεύεται δικτάτορες. Fun. Το Daredevil #10 δεν είναι σπουδαίο αλλά γίνεται ενδιαφέρον στο τέλος. Το Empress #5 είναι καλό. Στο Old Man Logan #10 βλέπουμε τον Logan να υποφέρει στην τωρινή και σε μια εναλλακτική Ιαπωνία. Το Scarlet Witch #9 διαβάζεται. Στο Vision #10, ο Vision σκέφτεται μόνο ένα πράγμα: την εκδίκηση.

INDIES

Στο Providence #10 ο Robert Black κάνει παρέα με τον Lovecraft και συναντά τον "παλιόφιλο" μας, Johnny Carcosa. Το House Of Penance #5 είναι ένα τεύχος στο οποίο θα έκανα "disservice" αν καθόμουν να το περιγράψω. Στο Birthright #18, παππούς, πατέρας και εγγόνια συντάσσουν, επιτέλους, κοινό μέτωπο. To A&A The Adventures Of Archer And Armstrong #6 είναι μια χαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: