Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Κυκλοφορίες 17 - 08 - 2016


Καλοκαιρινός καιρός.


DC

Στο Aquaman #5, Arthur και Mera μάχονται τον αμερικάνικο στρατό. Το Batgirl And The Birds Of Prey #1 είναι το τεύχος στο οποίο σχηματίζεται το δεύτερο συνθετικό του τίτλου.  Στο Batman #5 χρειάζεται μέχρι και η Justice League για να εξουδετερωθεί ο Gotham. Στο Doctor Fate #15 ζωντανεύουν μούμιες. Στο Green Arrow #5, η Emi αποκαλύπτει πως δεν πρόδωσε τόσο τον Oliver. Στο Green Lanterns #5 έχουμε μάχη πράσινων και κόκκινων. Το Harley Quinn #2 έχει ζόμπι, τον ψευτο-Deadpool και μια αναφορά στο Braindead του Peter Jackson. To Justice League #3 έχει εξωγήινους εισβολείς, μυστηριώδεις γίγαντες και ταξίδια στο κέντρο της Γης. Στο Nightwing #3, Dick, Babs και Raptor συνεργάζονται. To Suicide Squad #1, με τον Jim Lee στο artwork, είναι καλό. To Supergirl Rebirth #1 δεν είναι κακό. Στο Superman #5, η Lois φορά τη Hellbat Suit του Batman!

INDIES

Στο Black Road #5, η Julia έχει μια δυσάρεστη έκπληξη για τον Magnus. Το Demonic #1 μου φάνηκε ενδιαφέρον. Θα το συνεχίσω. Στο Descender #14 βλέπουμε πόσο χρήσιμη είναι η σχέση του Tim με τον Bandit, τον σκύλο ρομπότ. Το Horizon #2 είναι σχετικά καλό. To Hunt #2 μου θύμισε το Stranger Things σε κάποιο σημείο. Στο Manifest Destiny #22, η αποστολή κάνει στάση μιας και έρχεται χειμώνας. Στο Rumble #13, ο Cogan καταλαβαίνει πως έκανε βλακεία. Στο Wicked + The Divine #22, η παρέα της Περσεφόνης καταφέρνει να επικρατήσει επί της Ananke και των συμμάχων της. Στο B.P.R.D. Hell On Earth #144, ο Ιωσήφ και η Βαρβάρα ταξιδεύουν σε μια ερημωμένη κόλαση. Στο Black Hammer #2 διαβάζουμε την ιστορία της Gail, η οποία είναι παρόμοια με του Shazam της DC.

MARVEL

Το All-New Wolverine #11 δεν μπορώ να πω πως μου άρεσε. Στο Black Widow #6, η Νατ εκμεταλλεύεται τον Τόνυ Σταρκ. Στα Civil War II Choosing Sides #4 και Civil War II Gods Of War #3 απλώς έριξα μια ματιά. Στο Mighty Thor #10 έχουμε μάχη στο ιπτάμενο νησί της Roxxon. Στο Mockingbird #6, η Bobbi πάει κρουαζιέρα. Το Power Man And Iron Fist #7 είναι ψιλομέτριο. Το Spider-Woman #10 τελειώνει με τη Jessica σε έξαλλη κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: