Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Κυκλοφορίες 24 - 08 - 2016


Από το πουθενά.


INDIES

Στο Dept. H #5, η Mia βρίσκει τον Raj. Στο Weird Detective #3 φαίνεται πως κανείς δεν εκτιμά την καλή αστυνομική δουλειά. Στο Chew #57, το "πνεύμα" του Savoy εξηγεί στον Tony τι έχει συμβεί μέχρι τώρα και τι πρέπει να κάνει. Στο Invincible #130, ο Mark και η οικογένειά του εγκαταλείπουν για άλλη μια φορά τη Γη. Στο Lake Of Fire #1, ένα διαστημόπλοιο πέφτει στην Μεσαιωνική Γαλλία και μια ομάδα Σταυροφόρων καταφθάνει στην περιοχή της πτώσης. Πάρα πολύ καλό τεύχος, θυμίζει κόμικ της Γαλλοβελγικής σχολής. To She Wolf #3 σε διασκεδάζει με την παλαβομάρα του. Το Snotgirl #2 ίσως αρέσει σε 10χρονα. Στο Thief Of Thieves #34 ξεκινά ο "διαγωνισμός". Τα Faith #2 Generation Zero #1 και Rai #16, ας πούμε πως τα ξεφύλλισα.

DC

Στο μετριότατο Action Comics #962, o Doomsday ηττάται. Στο Batgirl #2, η Babs είναι μπερδεμένη. Το Blue Beetle Rebirth #1 θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Δεν είναι όμως και μάλλον θα έχει την τύχη της προηγούμενης σειράς. Το Deathstroke #1 διαβάζεται. Στο Detective Comics #939, ο Tim Drake δείχνει απαράμιλλη αυτοθυσία. Το Flash #5 είναι σχετικά αξιοπρεπές. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #3, o Ηal βρίσκεται αντιμέτωπος με μια ομάδα κίτρινων Lanterns. To Harley's Little Black Book #4 έχει πλάκα. Στο Hellblazer #1, με το οποίο πέρασα καλά, εμφανίζεται ο Swamp Thing. Το Six-Pack And Dogwelder Hard-Travelin' Heroz #1 έχει φασούλα. Στο Wonder Woman #5, η Diana και η Cheetah σχεδόν φτάνουν στον προορισμό τους. Στο Clean Room #11 έχουμε άλλη μια απόπειρα κατά της ζωής της Astrid. Στο Lucifer #9 έχουμε μια μονομαχία για το θρόνο της κόλασης.

MARVEL

To Captain America Steve Rogers #4 είναι μέτριο. Το Captain Marvel #8, είναι τραγικό, με την κακή έννοια. Στο International Iron Man #6 διαβάζουμε την ιστορία της πραγματικής μητέρας του Tony Stark. Το Moon Girl And Devil Dinosaur #10 μόνο κερδίζει από τη Ms. Marvel και τον Kid Kree. Το φορτισμένο Nighthawk #4 δεν είναι άσχημο. Στο Unbeatable Squirrel Girl #11 βλέπουμε, πως η Squirrel Girl ονειρεύεται κώδικα ακόμα και στους εφιάλτες της. Στο Star Wars #22, οι επαναστάτες κάνουν πειρατεία σε ένα Star Destroyer.



Δεν υπάρχουν σχόλια: