Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Κυκλοφορίες 27 - 07 - 2016


Wow, αράχνες έπιασε το μπλογκ!


DC

To μπερδεμένο Action Comics #960 έχει και τον χειρότερο Tyler Kirkham. Στο Batgirl #1, η Babs γνωρίζει την ηλικιωμένη Batwoman της Ιαπωνίας. Το Detective Comics #937 ξεκινά με τον Batman αιχμάλωτο και ξέρουμε πως πάνε αυτά τα πράγματα. Στο Flash #3 αποκτά όλο και περισσότερος κόσμος υπερδυνάμεις. Το Future Quest #3 έχει Birdman και Herculoids. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #1, Hal και GL Corps επιστρέφουν. Στο Harley Quinn #30, Harley και Ιvy, φτιάχνουν ένα πάρκο στη μέση του πουθενά. Το Nightwing #1 αποτελεί ένα καλό ξεκίνημα. Το Red Hood And The Outlaws Rebirth #1 είναι καλύτερο από όλη την προηγούμενη σειρά, όχι πως λέει κάτι αυτό. Το Titans #1 είναι ένα τεράστιο όχι. Στο Wonder Woman #3, η Diana υπόσχεται να βοηθήσει την Cheetah. Tο Suiciders Kings Of Hell.A. #5 έχει κανίβαλους, πρώην Suiciders και απελπισμένα ζευγάρια.

MARVEL

Το Black Panther #4 έχει πολιτική, τρομοκρατία, φιλοσοφικές αναζητήσεις, δράση. Όχι, ψέματα, δράση δεν έχει. Στο Captain America Steve Rogers #3, ο Cap συνεχίζει να είναι κακούλης. Το Captain Marvel #7 δείχνει σημάδια κατάρρευσης. Το Civil War II #4 είναι κακό. Τουλάχιστον ξεκινά η μάχη. Το Haunted Mansion #5 είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς. Το Howard The Duck #9 έχει πλάκα. Στο International Iron Man #5, ο Tony βρίσκει την πραγματική μητέρα του. Στο Mighty Thor #9, η Thor προσπαθεί να σώσει το Μανχάταν από το ιπτάμενο νησί της Roxxon. To Mockingbird #5 διαβάζεται. Στο Moon Girl And Devil Dinosaur #9 παίζει σημαντικό ρόλο ο Kid Kree. Στο Ms. Marvel #9, h Captain απογοητεύει τη Ms. Στo Old Man Logan #9, ο Logan πάει στην Ιαπωνία. To Spider-Gwen #10 είναι εντάξει. Στο Unbeatable Squirrel Girl #10 νικάει η αγάπη.

INDIES

Στο East Of West #28, o Babylon βρίσκεται στο στόχαστρο μιας ομάδας bounty hunters. Στο Jupiter's Legacy Volume 2 #2, o Frank Quitely σχεδιάζει φανταστικά μια εξίσου φανταστική μάχη. Το Thief Of Thieves #33 είναι καλούτσικο. Tα 4001 A.D. #3 και Crossed Plus 100 #17 διαβάζονται. To Lobster Johnson Metal Monsters of Midtown #3 είναι καλό. Το Mae #3 είναι σαν να διαβάζεις κάτι του Gaiman με λίγη παραπάνω Ανατολική Ευρώπη. Τέλος, ο JH Williams κάνει το εξώφυλλο του Rom #1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: