Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Κυκλοφορίες 31 - 08 - 2016



Ας ξεπετάξω κάνα δυο μήνες μέσα στην βδομάδα.


INDIES

Στο East Of West #29, ο Θάνατος βρίσκει επιτέλους το γιό του. Στο Jupiter's Legacy Volume 2 #3 είναι η ειλικρίνεια του εγγονού του Skyfox αυτή που τον κάνει να συστρατευθεί στον αγώνα. Στο Lazarus #24, η Sonja κάνει δουλίτσα. Στο Saga #37, η παρέα αποβιβάζεται σε έναν, ρημαγμένο από τον πόλεμο, πλανήτη. Στο Abe Sapien #36 έχουμε μάχη ανάμεσα σε δυο αμφίβια πλάσματα. Στο Mae #4, η Mae και η αδερφή της παρεισφρύουν στο κάστρο που πιστεύουν πως είναι φυλακισμένος ο πατέρας τους. Στο Witchfinder City Of The Dead #1 έχουμε τον Edward Grey εναντίον ζόμπι. Το The Witcher - Curse of Crows #1 διαβάζεται και από μη fans. Το 4001 A.D. #4 μας δίνει ένα γλυκόπικρο χάπι εντ. Στο Bloodshot Reborn #16 βλέπουμε τι καλός φίλος του ανθρώπου είναι ο σκύλος.

MARVEL

Το All-New Wolverine Annual #1, που έχει body swap ανάμεσα στην Wolverine και τη Spider-Gwen, είναι συμπαθέστατο. Είναι καλύτερο και από το Spider-Gwen #11 μα και από το Spider-Man #7. Το Astonishing Ant-Man #11 το λες και ξαναζεσταμένο φαγητό. Το Howard The Duck #10 έχει πλάκα αλλά όχι και τόση. Το Rocket Raccoon And Groot #8 απλώς διαβάζεται. Στο Ms. Marvel #10 βλέπουμε πως η Ms έχει εντελώς διαφορετική φιλοσοφία από την Captain. Το Star Wars Han Solo #3 είναι πραγματικά καλό.

DC

Λιγοστά πράγματα. Από αυτά τo Justice League Of America #9 δεν το λες και άσχημο. Το λες όμως απίστευτα καθυστερημένο. Τα Gotham Academy Annual #1 και Harley Quinn And Her Gang Of Harleys #5 έχουν πλάκα. To Art Ops #11 διαβάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: