Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Κυκλοφορίες 02 - 11 - 2016


700 posts.


DC

Στο Aquaman #10, η Mera δεν θέλει να πιστέψει μια προφητεία. Στο Batman #10, ο Batman αιχμαλωτίζεται με τη θέλησή του από τον Bane. To Catwoman Election Night #1 αξίζει για το γκεσταριλίκι της Prez. Στο Green Arrow #10, Oliver, Dinah και Diggle βρίσκονται λαθρεπιβάτες σε ένα φουτουριστικό τρένο. Στο Green Lanterns #10, το Phantom Ring πέφτει σε λάθος χέρια. Tο Harley Quinn #7 διαβάζεται. Στο Justice League #8, κάποιος super-hacker δημιουργεί προβλήματα στη League. Στο Midnighter And Apollo #2 βρίσκουμε τον Apollo στην κόλαση! Στο Nightwing #8 έχουμε Raptor εναντίον Dick με έπαθλο τη ζωή του Bruce Wayne. Στο Superman #10, ο γιος του Superman γνωρίζεται με το γιο του Batman! Στο Shade The Changing Girl #2, η Shade πηγαίνει στο σχολείο. Tο Everafter From The Pages Of Fables #3 είναι συμπαθητικό. To Sheriff Of Babylon #12 είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς. Είναι πεσιμιστικό, είναι κυνικό είναι φανταστικό. Στο Unfollow #13 μαθαίνουμε την ιστορία του Akira. Ta Cyborg #4, Death Of Hawkman #2 και Flintstones #5 τα ξεφύλλισα.

INDIES

Το Deadly Class #23 έχει ένα επικότατο D&D session. Το Eclipse #3 είναι ενδιαφέρον. To Mayday #1, που είναι καλό, είναι γεμάτο χίπηδες και πράκτορες, αμερικάνους και σοβιετικούς. Με το Prophet Earth War #6 τελειώνει το saga των Prophets που ξεκίνησε το 2012. Στο Walking Dead #160 οι Whisperers επιτίθονται στο Hilltop. To Wicked + The Divine #23 το λες και filler. Στο Woods #27 μαθαίνουμε τι πραγματικά είναι ο πλανήτης στον οποίο βρίσκονται οι ήρωές μας. Το Rise Of The Black Flame #3 είναι ενδιαφέρον. Στο The Witcher - Curse of Crows #3, η Yen ζηλεύει. Με το Motor Girl #1 ξεκινά η νέα σειρά του Terry Moore. Το Motro #1 του Ulises Farinas μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον. Στο Faith #5 εμφανίζεται η Hillary Clinton...

MARVEL

Το Avengers #1 αποτελεί το νέο ξεκίνημα μια ομάδας Εκδικητών με τον Parker στη θέση του Stark. Οι φιλότιμες προσπάθειες του Mike del Mundo το κάνουν να ξεχωρίζει. Στo Champions #2 τα μέλη της ομάδας προσπαθούν να γνωριστούν καλύτερα. Κι εκεί είναι που πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται "Damian Wayne που σας χρειάζεται". To Death Of X #3 είναι μέτριο. Το Foolkiller #1 μου φάνηκε ενδιαφέρον. Δεν βλέπω όμως να έχει μέλλον. Στο Moon Knight #8 συναντιούνται όλες οι ενσαρκώσεις του Moon Knight. To Occupy Avengers #1 είναι μέτριο. To Scarlet Witch #12 διαβάζεται. Στο Spider-Woman #13 εξελίσσεται μια τραγωδία. Το Unworthy Thor #1 έχει σαν πρωταγωνιστή τον παλιό Thor.

Δεν υπάρχουν σχόλια: