Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Κυκλοφορίες 19 - 10 - 2016


Superman, Batman και Cave Carson.


DC

Στο Batman #9, ο Batman επιλέγει τρόφιμους του Arkham Asylum ως μέλη της δικής του"suicide squad". Στο Harley Quinn #6, η Harley μπαίνει στο πετσί του ρόλου της ως πανκ τραγουδίστρια. Στο Nightwing #7, ο Raptor προδίδει τον Dick. Στο Dark Knight III The Master Race #6 οι γήινες δυνάμεις παίρνουν το πάνω χέρι, όχι όμως χωρίς απώλειες. Στο Trinity #2, οι τρεις ήρωες μεταφέρονται πίσω στο χρόνο. Ή μήπως όχι; Στο Superman #9, ο Superman και ο γιος του συναντούν το τελευταίο μέλος των "Losers". Στο Justice League #7, όλη τη δουλειά την κάνει η Green Lantern. To Cave Carson Has A Cybernetic Eye #1 είναι πολύ παράξενο. Στο Green Arrow #9, ο Ollie και η παρέα του βρίσκουν τρόπο διαφυγής από το νησί στο οποίο έχουν ναυαγήσει. Στο Green Lanterns #9 γνωρίζουμε έναν πολύ θυμωμένο, παραλίγο Lantern. To Raven #2 διαβάζεται. Το ίδιο και το Lucifer #11.

MARVEL

Το Amazing Spider-Man #20 ξεκινά εκεί που τέλειωνει το Clone Conspiracy #1. Αξίζει να διαβαστεί ως άσκηση μαζοχισμού. Τα Astonishing Ant-Man #13 και Mockingbird #8 είναι τα τελευταία τεύχη αυτών των δυο σειρών. Δεν νομίζω πως θα μου λείψουν. Στο Black Panther #7, παρόλη την βοήθεια φίλων, όλα τα μέτωπα παραμένουν ανοιχτά. Στο Black Widow #7 ξέρουμε κάτι που θα ήθελε να ξέρει η Nat. To Death Of X #2 είναι πολύ κακό για τεύχος με τους συγκεκριμένους συντελεστές. Στο Doctor Strange #13 από τον κόσμο των ονείρων μεταφερόμαστε στην κόλαση. Ζηλεύει τον Constantine ο Stephen; Το Infamous Iron Man #1, που έχει πρωταγωνιστή τον Doom, σποϊλάρει το Civil War II μιας και η Marvel δεν μπορεί να μείνει εντός προγράμματος. Στο Mighty Thor #12, η Thor μαθαίνει πράγματα για το σφυρί της. Τα Silk #13, Spider-Gwen #13, Spider-Woman #12 και Unbeatable Squirrel Girl #13 είναι όλα καλά, με το Spider-Woman όμως να ξεχωρίζει.

INDIES

Στο B.P.R.D. Hell On Earth #146, βλέπουμε πως οι γίγαντες έφεραν αντίσταση μα δεν έσωσαν τελικά τη Γη. Στο Black Hammer #4 γινόμαστε μάρτυρες ενός παραλίγο καταστροφικού δείπνου. Το Dark Horse Presents #27 το διαβάζουμε οπωσδήποτε για την ιστοριούλα των Andrews και Nixey. Στο Dept. H #7, o Aaron βρίσκεται στο επίκεντρο. Το Hellboy And The B.P.R.D. 1954 - The Black Sun #2 έχει Ναζί και ιπτάμενους δίσκους. Στο Weird Detective #5, μια υπόθεση κλείνει, ένα νέο μυστήριο εμφανίζεται. Το Horizon #4 διαβάζεται. Με το Rumble #15, στο οποίο γίνεται ο χαμός, τελειώνει το 3ο arc. Το Faith #4, με τις δυο Faiths, έχει πλάκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: