Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Κυκλοφορίες 09 - 11 - 2016


Πρώτο ποστ του 2017.


DC

Στο All-Star Batman #4, η δύναμη της metal μουσικής σώζει τον Batman και τον Duke. Στο Batgirl And The Birds Of Prey #4, η Helena αποδέχεται πως είναι καλύτερα να συνεχίσει ως μέλος ομάδας, παρά μόνη της. Στο Detective Comics #944, η Dr. Thompkins καταφέρνει να προκαλεί μεγαλύτερο εκνευρισμό από το Victim Syndicate. To Mother Panic #1 μας γνωρίζει την Violet Page, πράγμα που απαντά στο ερώτημα "πως θα ήταν ο Batman αν νοιαζόταν μόνο για τον εαυτό του". Στο Deathstroke #6 αρχίζουν να σκάνε οι συνέπειες των προηγούμενων τευχών. Το Gotham Academy Second Semester #3 είναι χαριτωμένο. Στο Red Hood And The Outlaws #4, ο Jason εξημερώνει τον Bizarro. Στο Doom Patrol #3, η Casey ανακαλύπτει πως είναι δημιούργημα της φαντασίας ενός μαγικού τόπου ο οποίος είναι μεταμφιεσμένος σε ασθενοφόρο! Τρελό;

To Action Comics #967 δεν είναι κακό. Απλώς είναι του Jurgens. Στo Earth 2 Society #18 έχουμε μερική αναγέννηση του πλανήτη. Το Flash #10 απλώς διαβάζεται. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #8, Πράσινοι και Κίτρινοι συνεργάζονται. Στο New Super-Man #5, ο πατέρας του Kong Kenan διηγείται την ιστορία του. Το Supergirl #3 δεν είναι άσχημο. Στο Superwoman #4 βλέπουμε πως οι νεοαποκτηθείσες δυνάμεις της Lana έχουν συνέπειες ως προς την υγεία της. Στο Wonder Woman #10, η Diana εξουδετερώνει μια ομάδα τρομοκρατών σε ένα εμπορικό κέντρο. Στο Clean Room #13, η Astrid βάζει νερό στο κρασί της. Το Lost Boys #2 είναι αξιοπρεπές.

MARVEL

Στο Captain America Steve Rogers #7 βλέπουμε πως ο Zemo ήταν παιδικός φίλος του Steve. To Clone Conspiracy #2 είναι μια μπούρδα. Στο Daredevil #13, o Blindspot τα βάζει με τον Muse. To Invincible Iron Man #1 έχει σαν πρωταγωνίστρια τη Riri Williams. Τα Amazing Spider-Man Renew Your Vows #1, Black Panther World Of Wakanda #1, Mosaic #2 και Power Man And Iron Fist #10 τα ξεφύλλισα. Το τελευταίο δεν βλέπω να το διαβάζω στο εγγύς μέλλον.

INDIES

To Cannibal #2 είναι ενδιαφέρον. Στο Green Valley #2, η τραγωδία του προηγούμενου τεύχους έχει σχεδόν διαλύσει την ομάδα των ηρώων. Το Violent Love #1, μας πάει πίσω στα τέλη των '60s, εποχή στην οποία η ζωή της Daisy Jane σχεδόν θα καταστραφεί. Το A&A The Adventures Of Archer And Armstrong #9 είναι καλούτσικο. Το Batman Teenage Mutant Ninja Turtles Adventures #1, με την καρτούν αισθητική, το διάβασα τυχαία και μου άρεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: