Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Κυκλοφορίες 14 - 12 - 2016



Καρναβαλικό ποστ.


DC

Στο Detective Comics #946, η Spoiler χαλάει τα σχέδια των συντρόφων της. Στο Batgirl And The Birds Of Prey #5, η ομάδα συναντά τον ψεύτικο Oracle. Στο Gotham Academy Second Semester #4 έχουμε ένα μυστηριώδες τσίρκο. To Red Hood And The Outlaws #5 είναι καλούτσικο. Στο Suicide Squad #8 έχουμε τη νεκρανάσταση του Boomerang. Στο Action Comics #969, ο Luthor έχει απαχθεί εξαιτίας εγκλημάτων που θα διέπραττε στο μέλλον. Τα Supergirl #4, Superwoman #5 και New Super-Man #6 διαβάζονται. Στο Wonder Woman #12, Diana βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Άρη. Το Earth 2 Society #19 το ξεφύλλισα. Το Flash #12 είναι συμπαθητικό. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #10, ο Kyle σώζει τον Hal. Στο Clean Room #14, η Astrid βάζει τον λάθος άνθρωπο μέσα στο "δωμάτιο". Το Lost Boys #3 είναι σχετικά καλό.

INDIES

Το Shadows On The Grave #1, του Richard Corben, το διαβάζει κανείς υποχρεωτικά. Στο Descender #17 φαίνεται πως ο Tim-21 κατάφερε να εξοντώσει τον Tim-22. To Moonshine #3 θυμίζει το Angel Heart. Τo Reborn #3 είναι ένα ακόμα τεύχος που το διαβάζεις για τον Capullo. Το Rockstars #1 συνδυάζει ροκ μουσική των '70s και αποκρυφισμό. Στo Motor Girl #2, οι εξωγήινοι του προηγούμενου τεύχους, επιστρέφουν. Το Motro #2 είναι ωραίο. Στο Britannia #4, μέσες άκρες, ένα Ρωμαίος και μια Κέλτισσα συνεργάζονται για να ξορκίσουν το κακό.

MARVEL

Στο Daredevil #14, ο Blindspot πληρώνει ένα "ταιριαστό" τίμημα. Το Hawkeye #1, που έχει σαν πρωταγωνίστρια την Kate μου θύμισε Veronica Mars. Το Inhumans vs X-Men #1 είναι μάλλον κακό. Το Jessica Jones #3 είναι σχετικά ενδιαφέρον. Το Old Man Logan #15 ήταν έναν Father Time μακριά από το να γίνει comic της DC. Το Power Man And Iron Fist #11 το έκλεισα μετά τις πρώτες σελίδες. Το Silk #15 είναι μέρος του Clone Conspiracy. Το Spider-Man #10 είναι μέρος του Civil War II. Στο Unbeatable Squirrel Girl #15 δανειζόμαστε την οπτική γωνία μιας γάτας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: