Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Κυκλοφορίες 18 - 01 - 2017


🦇 + 🐈 = 💘


DC

Στο Aquaman #15, ο Aquaman κατατροπώνει τον Manta και αποσοβεί τον κίνδυνο πολέμου μεταξύ των ΗΠΑ και της Ατλαντίδας. Στο φανταστικά ρομαντικό Batman #15, ο Batman βρίσκει στοιχεία για την αθώωση της Catwoman και πολλά ακόμη. Στο Cave Carson Has A Cybernetic Eye #4, ο Cave και η ομάδα του βρίσκουν τους επιζώντες της Muldroog. Στο Green Arrow #15 έχουμε την επιστροφή της Emiko Queen. Το Green Lanterns #15 επικεντρώνεται στην ψυχική κατάσταση της Jessica. Στο Harley Quinn #12 κοντεύεις να λυπηθείς τον Joker με αυτά που τραβά. Το Justice League #13, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Steve Trevor έχει να κάνει με τις άμεσες συνέπειες του Justice League Vs Suicide Squad #5. Το Nightwing #13 είναι μια χαρά. Το Superman #15, που είναι γεμάτο ταξίδια στο Multiversity, είναι πραγματικά καλό. Το Trinity #5 είναι πανέμορφο. Στο Lucifer #14 συναντάμε την Arabelle Crane, που είναι κάτι σαν θηλυκή έκδοση του John Constantine.

INDIES

To Black Hammer Giant-Sized Annual #1 είναι καλό. Lemire, μην γυρίσεις ποτέ στη Marvel. To Dark Horse Presents #30 περιέχει μερικά φανταστικά πράγματα. Στο Black Road #6, η Kitta υπερισχύει τριών καβαλάρηδων με περίσσεια άνεση. Το Curse Words #1 μου φάνηκε ενδιαφέρον. Στο Descender #18 καταλαβαίνουμε πως ο Tim-22 έχει πάρει τη θέση του Tim-21. Το The Few #1 έχει μετά-αποκαλυπτικό θέμα και όμορφο artwork. Το Horizon #7 διαβάζεται. Στο Kill Or Be Killed #5, μια τυχαία συνάντηση κι ένας καφές δίνουν τον επόμενο στόχο στον Dylan. Στο Manifest Destiny #25 μια παράξενη ομίχλη περικυκλώνει το νεόδμητο οχυρό. Το Rockstars #2 δεν είναι άσχημο. Το They're Not Like Us #13 είναι το πρώτο τεύχος της σειράς μετά από πάρα πολύ καιρό! To Motor Girl #3 έχει αναφορά στον Τεν Τεν.

MARVEL

Τα Amazing Spider-Man #23 και Clone Conspiracy #4 τρέχουν παράλληλα και σε προκαλούν να φωνάξεις "ωχ, Παναγίτσαμ, σταματήστε το". Στο Black Widow #10, η Νατάσα ταξιδεύει στο φεγγάρι. To Gamora #2 διαβάζεται. Στο Invincible Iron Man #3, η Riri συναντά την Pepper. Με το Mighty Captain Marvel #1 ξεκινά η προσπάθεια ώστε να ξαναγίνει cool η Captain. Καλό κουράγιο. Το Monsters Unleashed #1 είναι μια πάρα πολύ διασκεδαστική χαζομάρα! To Spider-Gwen #16 είναι καλούτσικο. Το U.S.Avengers #2 το ξεφύλλισα. Το Star Wars Doctor Aphra #3 είναι καλό. Η Aphra είναι άνετα ο καλύτερος νέος χαρακτήρας που βγήκε από τα comics των Star Wars.





Δεν υπάρχουν σχόλια: