Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Κυκλοφορίες 21 - 12 - 2016


Ρουά ματ!


DC

Στο Batman #13 βλέπουμε πόσο μεγάλος σκακιστής είναι ο Batman και τι τεράστιο λάθος έκανε ο Bane που τον υποτίμησε. Στο Aquaman #13, ούτε η Justice League δεν μπορεί να πείσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ για παύση πυρός. Στο Cave Carson Has A Cybernetic Eye #3, ο Cave και η κόρη του αποφασίζουν να επισκεφθούν την υπόγεια πόλη Muldroog. Στο Green Arrow #13, όλο το Seattle νομίζει πως ο Green Arrow είναι δολοφόνος. Στο Green Lanterns #13, οι Volthoom και Rami έχουν μια ενδιαφέρουσα κουβέντα. Στο Harley Quinn #10, η Harley σώζει τον Άγιο Βασίλη. Το Justice League #11 είναι συμπαθητικό. Το Justice League Vs Suicide Squad #1 δεν είναι καθόλου άσχημο. Στο Nightwing #11, ο Dick δεν μπορεί να ηρεμήσει στιγμή στο Blüdhaven. To Raven #4 το ξεφύλλισα. Το Superman #13 έχει στο επίκεντρο το διαζύγιο του Frankenstein. Στο Trinity #4 μπαίνουμε στον ονειρικό κόσμο της Wonder Woman. To Lucifer #13 έχει χριστουγεννιάτικο θέμα.

INDIES

To Black Hammer #6 αποτελεί ένα καλό homage στους Len Wein και Bernie Wrightson. To Dark Horse Presents #29 έχει πολύ καλές ιστορίες. Το Dead Inside #1 φαίνεται να ανήκει στο αστυνομικό genre. Το Dept. H #9 επικεντρώνεται στη Lily και στον Q. To Στο Ether #2 μαθαίνουμε πως ο Boone καταφέρνει να εισέρχεται στον μαγικό κόσμο. To Locke And Key Small World #1 αποτελεί μια καλοδεχούμενη επιστροφή στο Lovecraft. Μετά τo Fix #7 κλαίμε για τον Pretzels. Το Horizon #6 είναι καλούτσικο. Το Hunt #5 είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς. Στο Lake Of Fire #5, που αποτελεί το τελευταίο τεύχος, οι ελάχιστοι επιζώντες της ομάδας διάσωσης προσπαθούν να διαφύγουν από το γεμάτο πλάσματα διαστημόπλοιο λίγο πριν εκραγεί. Το Southern Cross #10 είναι καλό και με έκανε να ζηλέψω τα ιπτάμενα σπίτια του. Στο Bloodshot U.S.A. #3, η Kay βρίσκει τον εαυτό της.

MARVEL

To Amazing Spider-Man #22 με κάνει να θέλω να δείρω τον Dan Slott. To Black Panther World Of Wakanda #2 με άφησε αδιάφορο. Το Doctor Strange #15 έχει δυο σχεδιαστές και κάπου 100 inkers. Πραγματικά, ας το κάνουν διμηνιαίο. Το Gamora #1 είναι γραμμένο από τη Nicole Perlman, σεναριογράφο της ταινίας Guardians of the Galaxy! Το Star-Lord #1 δεν είναι άσχημο. Στο Invincible Iron Man #2, ο AI Tony εκπαιδεύει τη Riri. To Punisher #7 περιέχει τις τελευταίες σελίδες που σχεδίασε ο Steve Dillon. To Spider-Gwen #15 διαβάζεται. To Star Wars Doctor Aphra #2 είναι καλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: