Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Κυκλοφορίες 25 - 01 - 2017


Δεν έχει τέτοια κόμικς η Μάρβελ, Δημήτρη.


DC

Στο Action Comics #972, η δύναμη της πειθούς του Superman είναι αυτή που σώζει τον Lex. Στο Batgirl #7, η Babs γνωρίζεται με τον γιο του Penguin. Έχω αρχίσει να εύχομαι επιστροφή της Gail Simone. Στο Deathstroke #11 έχουμε να κάνουμε με έναν copycat. Στο Detective Comics #949, η Kate κάνει ανακωχή με τον πατέρα της. Στο φανταστικό Doom Patrol #4 μάλλον βρισκόμαστε λίγο πριν την συνάντηση όλων των πρωταγωνιστών. Στο Flash #15 έχουμε μεγάλη επανεμφάνιση των Rogues. To Hal Jordan And The Green Lantern Corps #13 είναι ένα αξιοπρεπές filler. To Hellblazer #6 μου άρεσε.

Στο Justice League Vs Suicide Squad #6, είναι η Killer Frost που γέρνει την πλάστιγγα υπέρ του καλού. Το Suicide Squad #10 απλώς υπάρχει. Το Kamandi Challenge #1 είναι άλλο ένα comic με το οποίο ο Didio διαλαλεί την αγάπη του για τον Kirby. Το Six-Pack And Dogwelder Hard-Travelin' Heroz #6 είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς. Στο Teen Titans #4, οι υπόλοιποι Titans θα προσπαθήσουν να σώσουν τον Damian. Στο Wonder Woman #15 βλέπουμε πως τα περνά η Diana στην ψυχιατρική κλινική. To Odyssey Of The Amazons #1 δεν πολυαξίζει. Το Future Quest #9 είναι συμπαθητικό. Στο Frostbite #5, οι δυο ηρωίδες βάζουν τις διαφορές τους στην άκρη.

INDIES

Στο Dead Inside #2, το μυστήριο της σφαίρας γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον. Το Dept. H #10 επικεντρώνεται στο κοινό παρελθόν της Mia και του Roger. To Ether #3 είναι ενδιαφέρον στο κομμάτι του σεναρίου, φανταστικό στο κομμάτι του artwork. To Hellboy Winter Special 2017 είναι πολύ ευχάριστο. Το Slayer Repentless #1 είναι κυρίως για τους fans του συγκροτήματος. To Arclight #4 είναι όμορφο. To Loose Ends #1 θυμίζει indie ταινία. Στο Reborn #4 δεν σε νοιάζει καθόλου μα καθόλου το, ίσως και βλαμμένο σε κάποια κομμάτια, σενάριο. Απολαμβάνεις απλώς το υπέροχο artwork του Capullo και των συνεργατών του. Το Saga #42 τελειώνει με πολύ κλάμα. Στο Bloodshot U.S.A. #4, η Kay σώζει τον κόσμο. Στο Savage #3 έχουμε μια πιο ξεκάθαρη σύνδεση παρόντος και παρελθόντος.

MARVEL

Το Black Panther #10 μας αφήνει στα πρόθυρα ενός εμφυλίου πολέμου. Στο Captain America Steve Rogers #10, η Sharon απορρίπτει την προαγωγή της. Το Doctor Strange #16 έχει τον Dormammu. To Hulk #2 είναι σχετικά ενδιαφέρον. Στο Infamous Iron Man #4, ο Doom επισκέπτεται πρώτα τη SHIELD πριν επιστρέψει στη Latveria. To Inhumans Vs X-Men #3 είναι, όπως και τα προηγούμενα, κακό. Το Moon Girl And Devil Dinosaur #15, διαβάζεται. Στο Punisher #8, δυστυχώς φαίνεται πολύ η έλλειψη του Steve Dillon. Στο Spider-Woman #15, η Jess συνεχίζει να προσπαθεί να βρει τι συνέβη στον Roger. To Star Wars #27 είναι επικεντρωμένο στον Yoda.

Δεν υπάρχουν σχόλια: