Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Κυκλοφορίες 15 - 02 - 2017



Πρόλαβα την Πρωτομαγιά τουλάχιστον.


DC

Στο Batman #17, η έλλειψη Robins κάνει τον Bane να στρέψει την προσοχή του στην Cat, τον Gordon και σ' άλλους. Το Batwoman Rebirth #1 κάνει μια περίληψη της ιστορίας της Batwoman όπως αυτή είχε αποτυπωθεί από τους Rucka και JHWIII. Η Batwoman είναι αυτή που κάνει γκεστ εμφάνιση στο πολύ ενδιαφέρον Mother Panic #3. Στο Harley Quinn #14 έχουμε μια εξωγήινη εισβολή. Το Nightwing #15 είναι αφιερωμένο στον έρωτα του Grayson. Στο Trinity #6 τελειώνει αρκετά όμορφα το πρώτο arc. Τα Super Sons #1 και Superman #17 έχουν τους ίδιους κεντρικούς χαρακτήρες. Στο Justice League #15, o Bryan Hitch επαναφέρει χαρακτήρες που είχαμε συναντήσει στο pre-Rebirth JLA του. Τα Aquaman #17, Green Arrow #17 και Green Lanterns #17 είναι συμπαθητικά. Το Cave Carson Has A Cybernetic Eye #5 είναι υπέροχα παράξενο. To Lucifer #15 είναι ενδιαφέρον. Στο Unfollow #16, τα μέτρα που παίρνει ο Ferrel κατά του εικονικού προφήτη Akira, θα τα έλεγε κανείς και υπερβολικά. Το The Wild Storm #1 σηματοδοτεί την επιστροφή του Warren Ellis στο σύμπαν ή καλύτερα στους χαρακτήρες εκείνου με τους οποίους έδωσε μερικά από τα καλύτερα δείγματα της δουλειάς του. Τον συνοδεύει ο Jon Davis-Hunt, που δουλειά του έχουμε δει στο Clean Room.

INDIES

To Dark Horse Presents #31 έχει φανταστικές ιστοριούλες. Στο Dead Inside #3 υπάρχουν δυο απόπειρες αυτοκτονίες στο ίδιο τεύχος! Στο Dept. H #11, η Mia κολυμπά και σκέφτεται. Στο Ether #4 διαβάζουμε την ιστορία της Hazel. Στο God Country #2, ένας θεός και ένας θνητός βρίσκουν αλληλοκατανόηση. Το Horizon #8 διαβάζεται. Το Invincible #133 ξεκινά με την κηδεία του Oliver. Tο Kill Or Be Killed #6 δίνει βάρος στη ντετέκτιβ Sharpe και στην ερωτική ζωή του Dylan. To Rockstars #3 δεν είναι άσχημο. Το Sex Criminals #16 επιστρέφει μετά από 8 μήνες και γι αυτό μάλλον φταίει η Marvel. Στο They're Not Like Us #14 αναρωτιούνται αν πρέπει να σκοτώσουν τον Voice. Στo Violent Love #4, η ζήλεια φέρνει προδοσία. Το Walking Dead #164 έχει περισσότερα ζόμπι από κάθε φορά. Στο Savage #4, ο ήρωάς μας παίρνει εκδίκηση και γυρνάει πίσω, στον κανονικό κόσμο.

MARVEL

Στο Captain America Steve Rogers #11, ο Steve αναθερμαίνει την φιλία του με τον Zemo. To Clone Conspiracy #5 υποτίθεται πως είναι το τελευταίο τεύχος. Όχι, δεν ξεμπλέκουμε τόσο εύκολα. Το Daredevil #17 έχει περισσότερο χρώμα από όσο αντέχει αυτό το τεύχος. Το Doctor Strange #17 έχει τον Frazer Irving στο artwork αντί για τον Bachalo, κάτι που δίνει φρεσκάδα. Στο Invincible Iron Man #4, η Riri συναντά την Pepper. Στο Mighty Thor #16, οι θεοί του Shi'ar βάζουν δοκιμασίες στην Thor. To Monsters Unleashed #3 είναι διασκεδαστικό. To Old Man Logan #18 είναι καλό. Το Punisher #9 θα ήθελε καλύτερο σκιτσογράφο. To Silk #17 είναι κομμάτι του Clone Conspiracy. To Spider-Man #13 είναι κομμάτι  crossover με τη Spider-Gwen.

Δεν υπάρχουν σχόλια: