Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Κυκλοφορίες 01 - 03 - 2017


Μην ξαναγυρίσεις στη Marvel, Jeff Lemire.


ΙNDIES

Στο Invisible Republic #15 βλέπουμε, πως στο παρελθόν, η Maya έγινε μέλος της Asan Militia. To Extremity #1 αποτελεί ένα fantasy/sci-fi υβρίδιο, με ιπτάμενα κάστρα και επαναστάτες. Στο Paper Girls #12, η παρέα των κοριτσιών χωρίζεται. Με τo Rat Queens #1 ξεκινά ξανά η σειρά, μετά από καιρό. Το Royal City #1 του Jeff Lemire είναι οικογενειακό δράμα "with a twist". Στο Walking Dead #165 τα πράγματα πάνε κατά διαόλου. Το Cinema Purgatorio #8 ξεκινά με ένα εξαίσιο ξεμπρόστιασμα των δημιουργών του Felix. To Woods #30 είναι καλό. Στο Baltimore The Red Kingdom #2 αντικρίζουμε την πινακοθήκη τεράτων των "καλών". To Once And Future Queen #1 βάζει στη θέση του Αρθούρου μια έφηβη σκακίστρια. To Motor Girl #4 είναι συμπαθητικό. Το Faith #9 το ξεφύλλισα.

DC

Στο Aquaman #18, ο Aquaman βάζει ένα ανδροειδές στο σωστό δρόμο. Στο Batman #18 έχουμε μονομαχία μεταξύ Batman και Bane καθώς και flashbacks με παράλληλες αφηγήσεις από το παρελθόν και των δύο τους. Το Death Of Hawkman #6 ένας Hawkman πεθαίνει, ένας άλλον παίρνει τη θέση του. Το Green Arrow #18 είναι επικεντρωμένο στον Arsenal. Στo Green Lanterns #18 διαβάζουμε την ιστορία του Volthoom. Στo Harley Quinn #15 εμφανίζεται η σχεδόν κολλητή Power Girl. Στο Justice League #16, ο Superman παίρνει τα πράγματα στα χέρια του. Στο Midnighter And Apollo #6 η αγάπη νικά τον βασιλιά της κόλασης και τον θάνατο. Στο Nightwing #16 εμφανίζεται ο Damian, κάτι που είναι πάντα καλό. Στο Shade The Changing Girl #6, το φάντασμα της Megan και η Loma μάχονται για τον έλεγχο του σώματος της πρώτης. Στο Superman #18 εξαφανίζεται μυστηριωδώς και μπροστά στα μάτια των γονιών του ο μικρός Jon. Το Everafter #7 είναι μια μεγάλη καταδίωξη-μάχη. Το Savage Things #1 μου φάνηκε ενδιαφέρον. Το Flintstones #9 είναι αστείο και σχετικά επίκαιρο.

MARVEL

Το America #1 έχει σαν πρωταγωνίστρια την America Chavez η οποία καταφέρνει στο ίδιο τεύχος να χωρίσει, να φοιτήσει σε ένα υπέρ-εξελιγμένο σχολείο και πιθανότατα να αλλάξει το timeline. To Champions #6 είναι μέτριο. Το Clone Conspiracy Omega #1 φυσικά και είναι κακό. Στο Doctor Strange #18, ο Stephen και η Thor κάνουν τη μια εγχείριση μετά την άλλη. Το Hawkeye #4 είναι συμπαθητικό. Το Monsters Unleashed #4 διαβάζεται. Στο Moon Knight #12, ο Marc αφήνει πίσω του τις υπόλοιπες προσωπικότητές του. Τα Silk #18 και Unstoppable Wasp #3 δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Στο Star Wars #29, o Yoda στέκεται αντιμέτωπος στο ζωντανό βουνό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: