Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Κυκλοφορίες 12 - 04 - 2017


Σε 9 ημέρες!


DC

Στο Action Comics #977, ο Superman κάνει αναδρομή στο παρελθόν του. Στο Batgirl And The Birds Of Prey #9, η Canary βρίσκεται σε μυστική αποστολή. Στο Detective Comics #954, ο Ra's γίνεται απρόσμενα και μυστικά, σύμμαχος του Batman. Το Flash #20 είναι επικεντρωμένο στην Iris. Στo Gotham Academy Second Semester #8, η Olive έχει δαιμονιστεί. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #18, Πράσινοι και Κίτρινοι συσφίγγουν τις σχέσεις τους. Στο Justice League Of America #4, η League κατατροπώνει τον Dr. Doom wannabe. Στo πραγματικά καλό New Super-Man #10, ανοίγουν κυριολεκτικά οι πύλες της κόλασης ενώ ο Kenan απορρίπτει τον εύκολο δρόμο του Lex για τον δύσβατο του Superman. Στο Red Hood And The Outlaws #9, ο Jason επιστρέφει στον τόπο... θανάτου του. Στο Suicide Squad #15 βλέπουμε πως φυσικά η Amanda Waller είχε σκηνοθετήσει τον θάνατό της για να πετύχει τους στόχους της. Το Supergirl #8 περιέχει εμφάνιση του Superman. Στο Wonder Woman #20 εμφανίζεται η μάγισσα Κίρκη και χάρη σε αυτήν αιχμαλωτίζονται ο Φόβος και ο Δείμος.

MARVEL

Στο Amazing Spider-Man #26, o Peter τα κάνει θάλασσα από κάθε πλευρά. Το Black Panther The Crew #1 είναι το συμπαθές ξεκίνημα σειράς που ακυρώθηκε μετά από μερικά τεύχη. Στο Doctor Strange And The Sorcerers Supreme #7 γίνεται ένας καλός χαμός. Στο Old Man Logan #21, ο Logan ταξιδεύει στο χρόνο. Το Silver Surfer #10 είναι μες στα μέλια. Το Unbeatable Squirrel Girl #19 είναι αρκετά ενδιαφέρον. Το Weapon X #1 είναι μετριότατο. Το X-Men Blue #1 είναι αδιάφορο. Τουλάχιστον είναι ενδιαφέρουσα η τελευταία σελίδα-διαφήμιση για τα επόμενα τεύχη. Το Star Wars Doctor Aphra #6 είναι αρκετά καλό.

ΙNDIES

Στο Copperhead #12, ο Boo καταφέρνει να γίνει αντιπαθέστατος. Στο Green Valley #7, o Bertwald αποκαλύπτει κάποια πιο προσωπικά κίνητρα. Το Motor Crush #5 τελειώνει λες και είναι κάποιο τεύχος ή επεισόδιο του Flash. Το Rat Queens #2 τελειώνει με σχεδόν όλους τους χαρακτήρες ευτυχισμένους. Το Rockstars #5 διαβάζεται. Το Seven To Eternity #5 είναι λιγότερο εντυπωσιακό απ' όσο συνήθως αλλά το ίδιο ουσιαστικό. Στο Wicked + The Divine #28, οι "θεοί" καταρρέουν λόγω εσωτερικών ερίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: