Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Κυκλοφορίες 22 - 03 - 2017



Doom, not gloom.



DC

Στο Action Comics #976, οι Lois και Clark του New52 συγχωνεύονται με μαγικό τρόπο με αυτούς του Rebirth. Στο Wonder Woman #19, η Diana βγαίνει από την ψυχιατρική κλινική και έρχεται αντιμέτωπη με μερικούς από τους αντιπάλους της. Στο Batgirl #9, η Babs μας εξηγεί των κίνδυνο των δωρεάν apps. Το Detective Comics #953 έχει στο επίκεντρο την Cassandra. Αχ, καημενούλα Cassandra. To Mother Panic #5 είναι καλό. Στο Deathstroke #15, η Tanya Spears συνεργάζεται άψογα με τον τυφλό Deathstroke. Ίσως επειδή δεν ξέρει ποιος είναι στην πραγματικότητα. 

Στο Doom Patrol #5 συμβαίνουν φανταστικοαπίθανα πράγματα. Και ακόμη κι αν δεν καταλαβαίνεις ακριβώς τι γίνεται, το artwork και ο ρυθμός είναι απλώς εξαίσια. To Flash #19 δεν είναι κακό. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #17, ο Kyle γίνεται ξανά "πράσινος". Στο πραγματικά καλό Hellblazer #8, ο John βρίσκεται στο Παρίσι. Στο Suicide Squad #14, η Harley διψάει για εκδίκηση. To Teen Titans #6 έχει πλάκα. Το Future Quest #11 έχει artwork από τον Evan Shaner και γίνεται must-read.

INDIES

Στο Birthright #23, ο Mikey επανασυνδέεται με την αγαπημένη του. Στο Black Road #8, Magnus και Oakenfort μονομαχούν. Στο Few #3 γίνεται χαμός. Στο Reborn #5, η ηρωίδα μας βρίσκεται στα ίχνη του άντρα της. Το She Wolf #7 είναι σχεδόν το ίδιο παράξενο με την αναβίωση του Twin Peaks. Το Underwinter #1 του Ray Fawkes έχει όμορφο artwork. Με το Violent Love #5 τελειώνει η μίνι σειρά μα όχι η ιστορία. Στο Black Hammer #7, η κόρη του Black Hammer διηγείται την ιστορία του πατέρα της. Στο Dept. H #12 δεν τους έφταναν τα προβλήματά τους, τους βάζουν και σε καραντίνα. Το The Witcher - Curse of Crows #5 είναι το τελευταίο τεύχος αυτής της αξιοπρεπούς μίνι σειράς. Το Bloodshot Reborn #0 λειτουργεί σαν επίλογος της σειράς και σαν αρχή της επόμενης, όποτε ξεκινήσει.

MARVEL

Το Black Panther #12 βρίθει πολιτικών συζητήσεων. Ακόμη μερικά τεύχη σαν αυτό και μόνο εγώ θα συνεχίζω να το διαβάζω. Στο Captain America Steve Rogers #14 πρωταγωνιστεί η Madame Hydra. Στο Elektra #2, η Elektra υποχρεώνεται να συμμετάσχει στον Murderworld του Arcade. Τα Gamora #4 και Hulk #4 διαβάζονται. Στο Moon Girl And Devil Dinosaur #17, η Lunella και οι X-Men επισκέπτονται τα '80s. Στο Spider-Gwen #18 τελειώνει το crossover. Στο Unworthy Thor #5, μαθαίνουμε επιτέλους τι ψιθύρισε ο Fury στον Odinson.

Δεν υπάρχουν σχόλια: