Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Κυκλοφορίες 29 - 03 - 2017


Θεϊκό Μένος


DC

Στο Dark Knight III The Master Race #8, οι Κρυπτονιανοί κάνουν το τεράστιο λάθος να επιτεθούν στις Αμαζόνες. Ποιος είδε την Diana και δεν την φοβήθηκε! Το Batgirl Annual #1 διαβάζεται. Στο Harley's Little Black Book #6, η Harley συναντά τον Lobo και ο Simon Bisley τη λογοκρισία. Το Justice League Of America #3 δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Το Kamandi Challenge #3, το οποίο σχεδιάζει η Amanda Conner, είναι καλό. Το Titans Annual #1 είναι ενδιαφέρον. Τα Adam Strange - Future Quest Special #1, Booster Gold - The Flintstones Special #1 και Green Lantern - Space Ghost Special #1 συνδυάζουν χαρακτήρες των DC και Hanna-Barbera. Στο Clean Room #17, η Astrid εξουδετερώνει τον ψυχοπαθή δολοφόνο Artus. Στο Unfollow #17 βλέπουμε πως ο Larry Ferrel έχει βαλθεί να ξεκάνει όλους τους κληρονόμους του.

INDIES

Στο Deadly Class #27 μαθαίνουμε το παρελθόν της Saya. Στο Lazarus #26, η Johanna προσπαθεί να "απελευθερώσει" τη Forever. To Moonshine #6, τελευταίο τεύχος αυτού του volume, μας αφήνει με μια έκρηξη βίας. Τo Cinema Purgatorio #9 είναι ενδιαφέρον. Τα Lobster Johnson - The Pirate's Ghost #1 και Visitor How And Why He Stayed #2 είναι αρκετά καλά.

MARVEL

Στο Black Widow #12, η Nat καταφέρνει να σώσει τη SHIELD και τα παιδιά του Red Room. To Man-Thing #2 δεν είναι καθόλου άσχημο. To Mighty Captain Marvel #3 είναι καλό, όχι όμως Kelly Sue DeConnick καλό. Στο Old Man Logan #20, ο Asmodeus εξαπατά τον Logan. Στo Spider-Woman #17, που είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς, ανακαλύπτουμε πως ο γιος της Jessica έχει υπερδυνάμεις. To X-Men Prime #1 δεν άξιζε τον χρόνο μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: