Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Κυκλοφορίες 07 - 06 - 2017


The good old days?



DC

Στο Aquaman #24 παρακολουθούμε τη συνέχεια του πραξικοπήματος. Στο Batman #24, ο Bruce κάνει πρόταση γάμου στη Selina! Να ζήσουν τα παιδιά! Το Dark Knight III The Master Race #9 τελειώνει με φανταστικό τρόπο. Επίσης, λειτουργεί σαν ένα τεράστιο mea culpa του Miller όχι μόνο προς τον Superman μα και προς στους αναγνώστες του ίδιου του Miller. Στο Deathstroke #20, ο Slade ακολουθεί το μονοπάτι της εξιλέωσης. Στο Green Arrow #24, ο Oliver αποκαλύπτει στον κόσμο πως είναι ζωντανός. Στο Green Lanterns #24 τελειώνει η εκπαίδευση. Στο Harley Quinn #21, ο Red Tool εξηγεί στη "Batwoman" από το μέλλον πως ήρθε άδικα. Το Justice League #22 είναι ένα συμπαθές filler. Το Nightwing #22 διαβάζεται. Στο Shade The Changing Girl #9, η Shade αφού παρακολούθησε μια συναυλία του αγαπημένου της Γήινου συγκροτήματος πηγαίνει να συναντήσει την αγαπημένη της Γήινη ηθοποιό. Στο Superman #24, διαβάζουμε το πως και το γιατί βρίσκεται εκεί ο Manchester Black και τι ακριβώς θέλει. Το Wonder Woman Steve Trevor #1 είναι αξιοπρεπές. To Flintstones #12 είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς. Τα Everafter From The Pages Of Fables #10 και Savage Things #4 διαβάζονται.

MARVEL

Το All-New Guardians Of The Galaxy #3 με ξένισε καθώς δεν συνεχίζει ακριβώς από κει που τέλειωσε το 2ο τεύχος. Στο Amazing Spider-Man #28, έχουμε Parker Vs Osborne. Στο Champions #9, η Viv συνεργάζεται με μια νέα ηρωίδα. Στο Daredevil #21, ο Matt προσπαθεί να δημιουργήσει ένα δεδικασμένο. Το Doctor Strange #20 βγαίνει μια βδομάδα μετά το #21. Στο Hawkeye #7, η Kate άλλον περίμενε κι άλλον συναντά. Το Iceman #1 δεν είναι κακό. Στο Jessica Jones #9, η Jessica συλλαμβάνεται από τη SHIELD. Το Rocket #2 είναι συμπαθητικό. Στο Spider-Man #17, ο θυμός αποδεικνύεται κακός σύμμαχος. Το X-Men Gold #5 είναι μετριότατο. Το Star Wars Darth Vader #1 προσπαθεί να ξεπλύνει prequel ντροπή.

INDIES

To Divided States Of Hysteria #1 του Howard Chaykin δεν είναι και ό,τι καλύτερο έχει κάνει. Το Eternal Empire #2 μοιάζει με επανάληψη του πρώτου τεύχους με άλλον πρωταγωνιστή. Το Extremity #4 είναι καλό. Στο Injection #13, το αρχαίο οικοδόμημα κρύβει περισσότερα μυστικά από όσα υποψιάζονταν. Στο Paper Girls #15, μετά από μια σύντομη επανένωση, το παρεάκι διαλύεται πάλι στο χώρο και το χρόνο. Στο Reborn #6, μέσες άκρες, η ηρωίδα σκοτώνει τον κακό και στέφεται βασίλισσα! Στο Walking Dead #168, ο Negan αποτελεί την φωνή της λογικής! Στο Baltimore The Red Kingdom #5, ο Baltimore σκοτώνει τον Ερυθρό Βασιλιά και μπορεί πια να αναπαυθεί. Το Slayer Repentless #3 διαβάζεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια: