Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Κυκλοφορίες 10 - 05 - 2017


Kirby lives.


DC

Στο Action Comics #979, οι εχθροί του Superman μεγαλώνουν σιγά σιγά την ομάδα τους. Στο All-Star Batman #10, η υπόθεση που ερευνά ο Batman έχει σχέση με το παρελθόν του Alfred. Στο Batgirl And The Birds Of Prey #10, τα Hypnos implants της Huntress και η ομαδικότητα συντελούν στη νίκη επί της Blackbird. To Bug - The Adventures Of Forager #1, των Allreds, είναι φανταστικό και ταυτόγχρονα τέλειο σαν φόρος τιμής στον Jack Kirby. Στο Detective Comics #956, η Bat-Family αντιμετωπίζει τη Shiva αλλά είναι ο Ra's αυτός που αποδεικνύεται όχι μόνο καθοριστικός, μα μάλλον και υπαίτιος όλων. Το Gotham Academy Second Semester #9 δεν είναι άσχημο. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #20, οι Lanterns μας, αποκτούν εκπαιδευτές. 

Το Justice League Of America #6 διαβάζεται. Στο New Super-Man #11, ο Kenan αποκτά σούπερ-ταχύτητα. Στο Red Hood And The Outlaws #10, τα τρία μέλη της ομάδας έχουν χωριστεί. Στο Shade The Changing Girl #8, η Shade κάνει τουρισμό στη Gotham City. Στο Suicide Squad #17, παρακολουθούμε την πρώτη έξοδο του Zod ως μέλος της Suicide Squad. Τα Supergirl #9 και Superwoman #10 είναι αξιοπρεπή. Με το Titans #11 ξεκινά το Lazarus Contract, ένα crossover με τον Deathstroke στο επίκεντρο. Στο Wonder Woman #22, η Diana βγαίνει ραντεβού με την Dr. Dale για φιλανθρωπικούς λόγους. Στο Future Quest #12, που είναι πραγματικά καλό, οι ήρωες καταφέρνουν να νικήσουν το Λαβκραφτικό τέρας.

MARVEL

Στο All-New Wolverine #20, η Laura αποτελεί το αντίδοτο στον μυστηριώδη ιό. Στο Amazing Spider-Man #27, ο Spider-Man και οι φίλοι του την πέφτουν στον Osborne στη Symkaria. Στο America #3, η America γίνεται φίλη με τη Storm των '80s. To Ms. Marvel #18 είναι επικεντρωμένο στον Bruno, o οποίος ζει πια στη Wakanda. Στο Old Man Logan #23, ο Logan σταματάει προς στιγμήν την αποστολή του. Το Rocket #1 έχει heist θεματική. To Secret Warriors #1 ίσως να είναι και καλό. Απλώς, εγώ δεν θα κάτσω να διαβάσω comic με τη Daisy Johnson σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Στο Silver Surfer #11, η Dawn χάνει τη γέννηση του ανιψιού της και όχι μόνο... Τα Weapon X #3 και X-Men Blue #3 δεν είναι τέρατα.  Δεν αποτελούν όμως κάτι σπουδαίο και αυτό ίσως να είναι πρόβλημα για τη Marvel. To Star Wars The Screaming Citadel #1 έχει σαν πρωταγωνιστές τον Luke και την Aphra.

INDIES

To A.D. After Death #3 είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς και είναι πολύ καλό. Στο Copperhead #13 βλέπουμε πως η Clara συνεχίζει να εργάζεται σαν Σερίφης παρά την παραίτησή της. Στο Fix #9, o Roy "ερευνά" τα άδυτα του, εμπνευσμένου από το LA Confidential, Fleur de Lis. Στο Green Valley #8, η προσπάθεια του Bertwald να αλλάξει το παρελθόν πάει στραβά. Στο Regression #1 , ο κεντρικός χαρακτήρας βλέπει οράματα που ίσως να σχετίζονται με την προηγούμενη ζωή του. Στο Eternal Warrior Awakening #1 διαβάζουμε για το παρελθόν του Gilad.

Δεν υπάρχουν σχόλια: