Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Κυκλοφορίες 14 - 06 - 2017


Dark Days Ahead.


DC

Με το Dark Days - The Forge #1, ο Scott Snyder και οι τρεις σχεδιαστές του δεν προσπαθούν να πουν μια ιστορία. Προσπαθούν να προετοιμάσουν το έδαφος για την ιστορία που θα ειπωθεί στη συνέχεια. Τα Action Comics #981 και Suicide Squad #19 πάνε πακέτο. Μάλιστα, όποιος διαβάζει και τα δυο ξεκινά πρώτα από το Suicide Squad. Στο Batgirl And The Birds Of Prey #11 αποκαλύπτεται το μυστικό του νέου Oracle. To Bug The Adventures Of Forager #2 το βρήκα φανταστικό, όπως άλλωστε και το πρώτο τεύχος. Στο Detective Comics #958, ο Azrael έχει έναν επισκέπτη από το παρελθόν του τη στιγμή που ο Bruce προσπαθεί να συναντήσει τη Zatanna! Στο Wonder Woman #24, η Diana επιστρέφει από τη Θεμισκύρα και στην συνέχεια ξεκαθαρίζει τους λογαριασμούς της με την Doctor Cale και την Cheetah.

Στο Flash #24, ο Thawne φαίνεται να έχει επιστρέψει για τα καλά. Το Gotham Academy Second Semester #10 είναι συμπαθητικό. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #22 έχουμε διαστημικούς πειρατές. Στο Justice League Of America #8, η ομάδα βρίσκει τον Ταρζάν του DCU. Τα Legion Of Super-Heroes Bugs Bunny Special #1 και Martian Manhunter Marvin The Martian Special #1 είναι χαριτωμένα. Στο New Super-Man #12 οι αποκαλύψεις που αφορούν δεύτερους χαρακτήρες δεν έχουν σταματημό. Στο Red Hood And The Outlaws #11, ο Bizarro είναι αυτός που σώζει την κατάσταση. Τα Supergirl #10 και Superwoman #11, διαβάζονται. Το Titans #12, με τον Rocafort αντί του Booth στο σχέδιο, διαβάζεται.

INDIES

Στο Birthright #25 έχουμε μάχες, γεννητούρια και απαγωγές. To Black Cloud #3 είναι καλό. Στο Copperhead #14, η Σερίφης έχει απρόσμενες επισκέψεις. Στο Green Valley #9, ακόμη και μια μικρή αλλαγή στο παρελθόν φέρνει ένα πολύ πιο ευτυχισμένο παρόν. To Kill The Minotaur #1 αποτελεί διασκευή του μύθου του Θήσεα και του Μινώταυρου. Στο Manifest Destiny #29 βρίσκουν λύση για την παραισθησιογόνα ομίχλη. Στο Regression #2, ο Adrian χάνει τον έλεγχο όλο και πιο συχνά. To Briggs Land Lone Wolves #1 έχει σαν πρωταγωνιστές βλαμμένους παραστρατιωτικούς. To American Gods Shadows #4 είναι καλό, ιδιαίτερα στο κομμάτι που σχεδιάζει η Colleen Doran. Στο Cinema Purgatorio #10, οι Moore και O' Neill καταφέρνουν να δώσουν απόκοσμο τρόμο με ένα πόδι εντόμου πάνω σε έναν προβολέα και ένα κολλημένο φιλμ. To Rai The History Of The Valiant Universe #1 είναι ενδιαφέρον.

MARVEL

Στο All-New Wolverine #21, η Laura σώζει κόσμο από τον θανατηφόρο ιό μα χωρίς να λογαριάζει τις συνέπειες που αυτός μπορεί να έχει πάνω της. Το Defenders #1 είναι αξιοπρεπέστατο. Τόσο, που σε κάνει να σκέφτεσαι πως δεν έχουν λόγο ύπαρξης οι solo σειρές των Luke Cage και Iron Fist. Στο Hulk #7, η Jennifer δοκιμάζει τις νέες τις δυνάμεις. Στο Ms. Marvel #19 έχουν αρχίσει να φαίνονται οι συνέπειες του Secret Empire. Στo Old Man Logan #25 εμφανίζεται ένα τσούρμο χαρακτήρων από το timeline του Logan. Στο Secret Empire #4, Hydra και Αντίσταση βρίσκονται ομοτράπεζοι του Hank Pym/Ultron. Στο Unbeatable Squirrel Girl #21 παρακολουθούμε τις περιπέτειες κάποιων δευτερευόντων χαρακτήρων. Στο X-Men Blue #5, οι Marauders αφήνουν ήσυχο τον γιο του Wolverine. Στο Star Wars #32, η Aphra νιώθει τύψεις για την προδοσία της και γυρνάει πίσω να βοηθήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: