Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Κυκλοφορίες 24 - 05 - 2017


Πανικός.


DC

Το Action Comics #980 πάει παρέα με το Suicide Squad #18. Στο Batgirl #11, ο γιος του Penguin τα κάνει θάλασσα όσον αφορά τον εαυτό του. Στο Batman The Shadow #2, οι φιλοσοφικές διαφορές ανάμεσα στους Batman και Shadow είναι πολλές. Στο Deathstroke #19, που αποτελεί μέρος του "Lazarus Contract", ο Deathstroke έχει κλέψει Speed Force και ταξιδεύει πίσω στον χρόνο. Το Detective Comics #957 είναι επικεντρωμένο στη Spoiler. To Hal Jordan And The Green Lantern Corps #21 είναι σαπουνόπερα με κακό artwork. Στο Hellblazer #10, ο John πέφτει σε φωλιά λυκανθρώπων. Το Justice League Of America #7 είναι ίσως το καλύτερο της σειράς μετά το Rebirth τεύχος. Το Kamandi Challenge #5 έχει ενδιαφέρον. Στο Mother Panic #7, o σχεδιαστής John Paul Leon κάνει φανταστική δουλειά. Στο Wonder Woman #23, ο Άρης ξεδιαλύνει το μυστήριο και η Diana αντικρίζει έστω και από απόσταση τις Αμαζόνες και τη Θεμισκύρα. Δυνατό τεύχος.

MARVEL

Στο All-New Guardians Of The Galaxy #2, οι Guardians προσπαθούν να ληστέψουν τον Collector. Στο Black Panther #14, ο T'Challa συζητά με τα πνεύματα των προγόνων του. Στο Captain America Steve Rogers #17, ο Steve δίνει μια συνέντευξη. Στο Elektra #4, η Elektra αποκτά ένα προσωρινό πλεονέκτημα. Το I Am Groot #1 δεν είναι άσχημο αλλά δεν έχει και λόγο ύπαρξης εφόσον υπάρχει σειρά Guardians. Στο Infamous Iron Man #8, η Riri συναντά τον Victor. Το Jean Grey #2 είναι μια χαρά. Το Mighty Captain Marvel #5 είναι το τεύχος στο οποίο βλέπουμε την προδοσία του Captain America από την πλευρά της Carol. Στο Moon Girl And Devil Dinosaur #19, η Lunella ανακαλύπτει ένα νοήμων φεγγάρι. Στο X-Men Blue #4, η ομάδα των X-Men καταφέρνει να ηρεμήσει τον Wolverine του Ultimate Universe.

INDIES

Στο Deadly Class #28, βλέπουμε τον Marco και τη Maria να παραθερίζουν σε μια παραλία του Μεξικού. Στο East Of West #33, η Antonia παίρνει αυτό που της άξιζε. Στο Seven To Eternity #6, ο βάλτος είναι όχι μόνο ζωντανός μα θέλει να πάρει και εκδίκηση από τον Mud King. Το Rat Queens v2 #3 είναι καλό. To Black Hammer #9  είναι επικεντρωμένο στη σχέση του Randall με τον Talky-Walky ενώ τα ηνία του artwork κρατά ο David Rubín αντί του Dean Ormston. Στο Dept. H #14, ο Jerome θυσιάζεται. Το Rupture #1 μου φάνηκε ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: