Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Κυκλοφορίες 26 - 04 - 2017


Σε τέσσερις μέρες.


DC

Στο Action Comics #978, o Superman συνεχίζει την έρευνα πάνω στις αναμνήσεις του. Στο Batgirl #10, ο γιος του Penguin αρχίζει να γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος. Το Batman - The Shadow #1 αποτελεί crossover γραμμένο από τους Snyder και Orlandο και σχεδιασμένο φανταστικά από τον Riley Rossmo. Το Detective Comics #955 είναι το τεύχος στο οποίο η Cassie Kane διαλύει μόνη της τη League of Shadows. Το Doom Patrol #6 είναι πολύ καλό. Το Flash #21 αποτελεί το δεύτερο μέρος του Button crossover. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #19 εμφανίζεται ο Rip Hunter. Στο Hellblazer #9 συνεχίζεται η αναζήτηση του χαμένου ημερολογίου. To Justice League Of America #5 έχει φασούλα. Το Kamandi Challenge #4 είναι μια χαρά. Στο Mother Panic #6, το σπίτι της Violet αποκτά όλο και πιο παράξενους ενοίκους. Στο Suicide Squad #16, η Harley δαγκώνει το κεφάλι του Lex. Γίνονται και άλλα πράγματα μα εγώ στέκομαι εκεί. Στο Teen Titans #7, ο Aqualad γίνεται το πιο πρόσφατο μέλος της ομάδας. Στο Wonder Woman #21, το αίμα της Diana ανοίγει το δρόμο, όχι για την Θεμισκύρα μα για την φυλακή του Άρη. Τα Clean Room #18 και Unfollow #18 είναι τα τελευταία, προσωρινά ίσως, τεύχη των δυο σειρών. Και τα δυο με άφησαν ευχαριστημένο.

MARVEL

Στο Black Panther #13, ο T'Challa κουβεντιάζει με την Storm. Στο Elektra #3, o Arcade κερδίζει λεφτά ό,τι και να κάνει η Elektra. Το Hulk #5 μας προετοιμάζει για μια μάχη στο επόμενο τεύχος. Στο Infamous Iron Man #7, o Dooom μπαγλαρώνει παλιούς του συνεργάτες. Το Man-Thing #3 είναι εντάξει. Το Mighty Captain Marvel #4 δεν είναι καλό. Η φάση θυμίζει DC, τότε που έβαλε τους Finch στη Wonder Woman. Στο Mighty Thor #18, οι θεοί του Shi'ar δεν ξέρουν καθόλου να χάνουν. Μα καθόλου. Στο Moon Girl And Devil Dinosaur #18, η Lunella καλεί τους φίλους της και μαζί, κατατροπώνουν τα Doom-bots. Στο Old Man Logan #22, ο Logan συνεχίζει να είναι χαμένος στο χρόνο. Τα Weapon X #2, X-Men Blue #2 και X-Men Gold #2 είναι μετριότατα.

INDIES

Στο Black Road #9, οι κάτοικοι παίρνουν το παράδειγμα του Magnus και δεν αφήνουν κανέναν χριστιανό στην πόλη. Στο Kill Or Be Killed #8, η Νέα Υόρκη αστυνομοκρατείται. To Aliens Dead Orbit #1 μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον. Στο Britannia We Who Are About To Die #1, αγάλματα σε ναούς ζωντανεύουν και σκοτώνουν νεαρούς Ρωμαίους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: