Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Κυκλοφορίες 31 - 05 - 2017


Once Solemn


INDIES

To Black Road #10, στο οποίο ο Magnus αντιμετωπίζει την Julia, είναι το τελευταίο τεύχος του arc. Στο Black Science #30 γίνεται χαμός. Πλάσματα από κάθε διάσταση μάχονται αναμεταξύ τους. Στο Kill Or Be Killed #9, ο Dylan πέφτει στην παγίδα της ρώσικης μαφίας. Στο Monstress #12, η Maika καταφέρνει να σκοτώσει τον Blood Fox. Το Paklis #1, που έχει μορφή ανθολογίας, είναι ενδιαφέρον. Στο Saga #43 βλέπουμε τι συνέπειες έχει ο θάνατος του αγέννητου παιδιού της Alana. Στο Sex Criminals #19, οι μόνοι που περνούν καλά είναι ο ψυχίατρος και η Dr. Kincaid. To Lobster Johnson The Pirate's Ghost #3 είναι καλό. Το Aliens Dead Orbit #2 κρατά τις παραδόσεις. Στο Motor Girl #6, η Samantha θυμάται μια τραυματική εμπειρία από τον πόλεμο.

MARVEL

To Cable #1, ξεκινά στην Άγρια Δύση και τελειώνει στη μεσαιωνική Ιαπωνία. Δεν είναι άσχημο. Το Doctor Strange #21 έχει νέα δημιουργική ομάδα και μια ιστορία συγχρονισμένη με τα γεγονότα του Marvel Universe. To Gamora #5 είναι το συμπαθητικό τελευταίο τεύχος του arc. Ή και της σειράς; Δεν ξέρω. Στο Hulk #6, η Jennifer μεταμορφώνεται σε γκρι Hulk. Το Man-Thing #4 διαβάζεται. Στο Moon Knight #14, o Marc τα βρίσκει με τις άλλες προσωπικότητες, τα βρίσκει με τον εαυτό του και σταματά να χρειάζεται τον Khonsu. To Old Man Logan #24, στο οποίο ο Logan βρίσκεται χαμένος στο χρόνο, είναι το τελευταίο τεύχος του Lemire. Στο Secret Empire #3 βλέπουμε πως και ο Punisher έχει πάει με το μέρος της Hydra. To Star Wars Doctor Aphra #7 αποτελεί το τρίτο μέρος του "Screaming Citadel".

DC

Στο Flash #23, ο Barry έχει γενέθλια. Φυσικά και όλα πάνε στραβά. Με το Teen Titans The Lazarus Contract Special #1 τελειώνει το crossover με τον Deathstroke να αποτυγχάνει να φέρει εις πέρας το σχέδιό του και όχι μόνο. Στο Trinity Annual #1, ο Etrigan επιτίθεται στη Σαντορίνη. True story! To Wonder Woman Annual #1 αποτελείται από μερικές πολύ καλές ιστορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: