Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Κυκλοφορίες 21 - 06 - 2017


The beard is back!


DC

To All-Star Batman #11 σε κάνει να αναρωτιέσαι με πόσο κακές παρέες είχε μπλέξει ο Alfred όταν ήταν νέος. Το Aquaman #25, στο οποίο όλοι θεωρούν τον Arthur νεκρό, είναι φανταστικό. Στο Batman #25, ο Bruce διηγείται στη Selina τι ακριβώς συνέβη στον "Πόλεμο των Αστείων και των Γρίφων". Στο Batwoman #4, η Kate διώχνει τους παρείσακτους από τη νήσο Coryana. To Cave Carson Has A Cybernetic Eye #9 σε κάνει να αναφωνήσεις "ναρκωτικά"! Στο Green Arrow #25, ο Oliver αποτυγχάνει να σώσει την πόλη του και αυτοεξορίζεται. Στο Green Lanterns #25, ο Volthoom επιτέλους αποκαλύπτεται. Στο Harley Quinn #22, η Harley δέχεται επίσκεψη από τους γονείς της. Tο Justice League #23 είναι επικεντρωμένο στην Green Lantern Cruz. Στο Nightwing #23, ο Dick καταφέρνει να πέσει σε μια παγίδα. Στο Super Sons #5, Damian και Jon είναι τιμωρημένοι. Στο Superman #25, ο Jon και η Kathy είναι αυτοί που καταφέρνουν να κατατροπώσουν τον Manchester Black. To Trinity #10, που θα μπορούσε να είναι τεύχος Justice League, έχει φανταστικό artwork. Στο Wild Storm #5, η Zealot συναντά έναν daemonite. To Wonder Woman Tasmanian Devil Special #1 είναι συμπαθητικό.

MARVEL

Στο All-New Guardians Of The Galaxy #4, οι Guardians έρχονται σε συμφωνία με τον Collector. Στο America #4 βλέπουμε πως τα συναπαντήματα που είχε η ηρωίδα μας, μόνο τυχαία δεν ήταν. Το Captain America Steve Rogers #18, που έχει γκεστ σταρς τους Namor και Black Panther, είναι άσχημο. Στο Daredevil #22, ο Daredevil καταθέτει σε δίκη κάτι που τσαντίζει τον Kingpin. Στο Doctor Strange #22 όμως, ο Kingpin γίνεται σύμμαχος του Stephen. Στo, μέτριο κατά τ' άλλα, Iceman #2, ο Bobby σκέφτεται να κάνει coming out στους γονείς του. Το Invincible Iron Man #8 είναι πιο ενδιαφέρον στα flash backs του. Στο Mighty Thor #20, ο Volstagg γίνεται ο War Thor. To Monsters Unleashed #3 είναι μέτριο. To Peter Parker The Spectacular Spider-Man #1 των Zdarsky και Kubert είναι ακόμη ένας τίτλoς Spider-Man. Στο Silver Surfer #12, η Dawn πενθεί τον πατέρα της. Το X-Men Gold #6 απλώς διαβάζεται. Στο Star Wars Darth Vader #2 έχουμε Vader εναντίον Clone Troopers.

INDIES

Στο Black Hammer #10 βλέπουμε πως ο Abraham Slam είχε ξεπεραστεί από την εποχή του. To Crosswind #1, που γράφει η Gail Simone έχει απαράδεκτο ο-Θεός-να-το-κάνει-artwork. To Eclipse #8 είναι αξιοπρεπές. Στο Few #6, η Edan επιστρέφει στην πόλη της σαν εχθρός. Στο God Country #6, η οικογένεια Quinlan βγαίνει νικήτρια από την αναμέτρησή της των πατέρα των θεών. Στο Invincible #137, ο πόλεμος πλησιάζει τη Γη. Στο Royal City #4, ο Pat πετάει ό,τι είχε γράψει μέχρι τώρα. Στο Britannia We Who Are About To Die #3, η Achillia κατευθύνει σωστά τον Antonius. Το Rapture #2 διαβάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: