Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Κυκλοφορίες 02 - 08 - 2017


Χρόνια μου πολλά.


DC

Στο Batman #28, ο Gordon ορίζεται ως μεσολαβητής. Επίσης, οι Deathstroke και Deadshot, αντί να σκοτώσουν τον Batman, προσπαθούν να δουν ποιος είναι ο καλύτερος καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά τους. Στο Deathstroke #22, ο Deathstroke έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβεντούλα όσο η ομάδα του προσπαθεί να φέρει εις πέρας μια αποστολή. Στο Green Arrow #28, o Oliver καταφέρνει να αποσπάσει τη βοήθεια του Lex Luthor. Στο Green Lanterns #28, οι δυο χαμένοι στο χρόνο Lanterns συναντούν τους αρχικούς επτά. Στο Justice League #26, τα παιδιών των μελών της League από ένα μετά-αποκαλυπτικό μέλλον, γυρίζουν πίσω στο χρόνο και βρίσκουν τους γονείς τους. Στο Nightwing #26, ο χωρισμένος Grayson δέχεται την επίσκεψη της Huntress. Στο Shade The Changing Girl #11, η Shade συναντά επιτέλους την αγαπημένη της ηθοποιό. Στο Superman #28, οι Kents συνεχίζουν τις διακοπές τους. Το Everafter #12 είναι αξιοπρεπές.

INDIES

Στο East Of West #34, η Xiaolian δεν έχει άλλη επιλογή από το να κηρύξει πόλεμο. Το Elsewhere #1, των Faerber και Kesgin, αποτελεί το πρώτο τεύχος fantasy σειράς και έχει σαν πρωταγωνίστρια την Amelia Earhart. Στο Extremity #6, η Thea "απογοητεύει" τον πατέρα της. Στο Injection #14, οι δυο ηρωίδες βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα. Το Seven To Eternity #8 είναι το δεύτερο τεύχος που σχεδιάζει ο James Harren. Στο Sex Criminals #20, η Suzie και ο Jon χωρίζουν. Το Walking Dead #170 διαβάζεται. Στο Woods #34, η Karen θα προσπαθήσει να τους σώσει όλους!

MARVEL

To All-New Guardians Of The Galaxy #7 αποτελεί ένα καλό filler. Το Black Bolt #4 μου άρεσε. Άραγε το διαβάζει κανείς αυτό το κόμικ; Στο Hawkeye #9, η Kate παριστάνει τη μονομάχο. Στο Jessica Jones #11, η Jess ανακαλύπτει ένα μυστικό της Maria Hill. To Spider-Man #19 είναι αδιάφορο. Στο Star Wars Darth Vader #4, ο Vader δείχνει πόσο κακός είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: