Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Κυκλοφορίες 05 - 07 - 2017


Ξανά στις επάλξεις.


DC

Στο Batman #26, παρακολουθούμε τoν διαχωρισμό των εγκληματιών της Gotham σε δυο αντίπαλα στρατόπεδα. Στο Deathstroke #21 έχουμε την επιστροφή της Terra. Στο Green Arrow #26, ο Ollie συνεργάζεται με τον Flash. To Green Lanterns #26 είναι αφιερωμένο στον Volthoom. Στο Harley Quinn #23, η Harley βγάζει για φαγητό τους γονείς της. Στο Justice League #24, η Mera γίνεται το νέο μέλος της Justice League! To Nightwing #24 διαβάζεται. Στο Shade The Changing Girl #10, η Shade ταξιδεύει. Το Superman #26 δεν είναι κακό.

INDIES

Το Extremity #5 είναι γεμάτο μικρές τραγωδίες. Στο Jupiter's Legacy Volume 2 #5 παρακολουθούμε την τελική μάχη. Το Rat Queens #4 είναι καλούτσικο. Το Sacred Creatures #1 είναι ενδιαφέρον. Το Seven To Eternity #7 έχει τον James Harren στη θέση του Opena. Δεν είναι άσχημος, απλώς είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο πιο κάτω. Στο Walking Dead #169, ο Negan είναι πια ελεύθερος. Το Wicked + The Divine #29 το βρήκα φλύαρο. Στο Motor Girl #7 βλέπουμε πως η Samantha τραυματίστηκε στον πόλεμο. Στο Woods #33 μαθαίνουμε την ιστορία του Sander που γεννήθηκε Cassandra και δεν ξέχασε ποτέ τη Γη.

MARVEL

Στο All-New Guardians Of The Galaxy #5 διαβάζουμε μια πολύ καλή αυτοτελής ιστορία. Στο All-New Wolverine #22, η Laura και οι Guardians ταξιδεύουν στο φεγγάρι. To Daredevil #23 είναι μια χαρά. Στο Hawkeye #8, η Kate έχει μια επεισοδιακή συνάντηση με τον πατέρα της. Στο Jessica Jones #10, η Τζέσικα νιώθει μπερδεμένη στην τοποθεσία Maria Hill. Στο Spider-Man #18, ο Goldballs σώζει τον Miles. Στο Star Wars #33, ο Luke και η Leia ναυαγούν σε έναν πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: