Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Κυκλοφορίες 09 - 08 - 2017


Darkseid is.


DC

Το Mister Miracle #1 ξεκινά με τον Scott να προσπαθεί να αυτοκτονήσει, τελειώνει με τον Scott και την Barda να επιστρέφουν στον New Genesis και καταφέρνει να είναι το ίδιο φανταστικό από την αρχή μέχρι το τέλος του. Στο Action Comics #985, ο Superman συνεργάζεται με τον Lex ενάντια στον Machinist. To Batgirl And The Birds Of Prey #13 έχει happy end. Στο πραγματικά καλό Detective Comics #962, η Zatanna και ο Batman αναγκάζουνται να χρησιμοποιήσουν τη μαγική σφαίρα. Στο Flash #28, ο Barry αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις δυνάμεις του. To Gotham Academy Second Semester #12 αποτελεί το τελευταίο τεύχος της σειράς και αξίζει. Το Hal Jordan And The Green Lantern Corps #26 έχει σαν γκεστ τον Orion. Στo Harley Quinn #25, η Harley έχει γενέθλια. Στο Justice League Of America #12, η League ταξιδεύει στο Microverse με σκοπό να βρει τον Ray Palmer. Τα New Super-Man #14 και Red Hood And The Outlaws #13 διαβάζονται. Το Suicide Squad #23 είναι το τεύχος που η Squad έρχεται για τον Batman και την Killer Frost. Τα Supergirl #12, Superwoman #13 και Titans #14 δεν είναι ιδιαίτερα καλά.

MARVEL

To All-New Wolverine #23 είναι μάλλον κακό. Στο Amazing Spider-Man #31, ο Peter διαλύει την επιχείρηση του για να μη πέσει στα πλοκάμια του Doctor Octopus ή/και της Hydra. Το Captain America #25 θα ήταν ένα κάκιστο τεύχος αν δεν υπήρχε ο Tony Stark ενώ το τέλος του συγκλίνει με αυτό του άνισου Secret Empire #8. Στο Jean Grey #5, είναι η σειρά της Psylocke να εκπαιδεύσει την Jean. Το Ms. Marvel #21 θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Το Old Man Logan #27 δεν μου άρεσε καθόλου. Τα Rocket #4 και Unbeatable Squirrel Girl #23 δεν είναι άσχημα. Στο Star Wars Doctor Aphra #11, τίποτα δεν πάει καλά στην Aphra.

INDIES

Στο Kill Or Be Killed #11, ο Dylan προσπαθεί να σταματήσει τους φόνους, κάτι που φαίνεται να πετυχαίνει για ένα διάστημα. Στο Low #19, ο λαός παίρνει την εξουσία την πιο κρίσιμη στιγμή. Στο Manifest Destiny #30, η Sacagawea γεννάει. To Redlands #1 μου φάνηκε ενδιαφέρον. Το Sacred Creatures #2 διαβάζεται. Στο Violent Love #7, ο Rock και η Daisy συνεχίζουν να ληστεύουν τράπεζες. Το Wicked + The Divine #30 είναι φλύαρο. To Hellboy And The B.P.R.D. 1955 Secret Nature #1 έχει να κάνει με μια επίκληση δαίμονα που δεν πήγε καθόλου καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: