Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Κυκλοφορίες 30 - 08 - 2017


Τελειώνει το χτικιό.


MARVEL

Στο Secret Empire #10, ένα τρικ επαναφέρει τον "καλό" Steve Rogers, ο οποίος φυσικά και νικάει τον κακό. Meh. Το America #6 είναι εντάξει. Υπάρχουν ενστάσεις για το εξώφυλλό του. Στο Black Panther #17, η Storm έχει πολύ σημαντικό ρόλο. Το Black Panther and the Crew #6 διαβάζεται. To Doctor Strange And The Sorcerers Supreme #11 είναι αξιοπρεπές. Στο Infamous Iron Man #11, ο Doom δέχεται τη βοήθεια του Strange. Στο Jean Grey #6, η Jean δέχεται και αυτή τη βοήθεια του Strange. To Mighty Captain Marvel #8 είναι μέτριο. Στο Moon Girl And Devil Dinosaur #22, η Lunella βρίσκει τρόπο να βοηθήσει τη σελήνη και μαζί κόρη του Ego. To Star Wars #35, για κάποιο λόγο, έχει φωτορεαλιστικά πρόσωπα. Κατά τ' άλλα είναι καλό.

INDIES

Στο Black Magick #7, η Rowan και η Alex τελούν έναν εξορκισμό στην αυλή της δεύτερης. Το Deadly Class #30 μας θυμίζει πως οι Slayer κάποτε ήταν φανταστικοί. Στο Saga #46, ο Marco έχει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με την γιατρό εκτρώσεων. Στο B.P.R.D. The Devil You Know #2, μια νέα απειλή αρχίζει να ξεπροβάλλει σιγά σιγά. Στο Lady Killer 2 #5, η Josie καταφέρνει να εξοντώσει τον Irving. To Rapture #4, δεν είναι κακό.

DC

Στο All-Star Batman #13, ο Batman συναντά τον Briar. Στο Justice League Of America #13 συνεχίζεται η περιπέτεια στο Microverse. To Supergirl Annual #1 έχει ενδιαφέρον. Το Wonder Woman #29 είναι ψιλομέτριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: