Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Κυκλοφορίες 04 - 10 - 2017


Batman x4


DC

Στο All-Star Batman #14, οι Alfred και Bruce επικρατούν επί του Briar και του ιππότη του. Στο Batman #32, η Selina λέει το μεγάλο ναι. Στο Batman The Dawnbreaker #1 βλέπουμε τι μπορεί να συμβεί αν ένα δαχτυλίδι πέσει σε λάθος χέρια. Με τo Batman White Knight #1, ο Sean Murphy, λίγο πολύ, μας βάζει στα παπούτσια του Joker. Στο Dastardly And Muttley #2, ο κόσμος αρχίζει να γίνεται καρτούν. Το Deathstroke #24 ξεκινά με την εκπαίδευση του Kid Flash. To Green Arrow #32 είναι Metal tie-in. Στο Green Lanterns #32, οι Lanterns επιστρέφουν στη Γη. Το Harley And Ivy Meet Betty And Veronica #1 είναι πολύ ευχάριστο. Στο Harley Quinn #29, η Harley συμμετέχει σε debate για την εκλογή νέου δημάρχου. Στο Justice League #30, το μίσος κατακλύζει τη Wonder Woman. Στο Nightwing #30, ο Raptor εμφανίζεται στο Blüdhaven. To Superman #32 διαβάζεται.


INDIES

Στο Elsewhere #3, η Amelia και η παρέα της καταφεύγουν σε ένα γερμανικό υποβρύχιο. Στο Extremity #7, η Thea και ο αδερφός της βρίσκουν άσυλο. Στο Manifest Destiny #31, ο Lewis μελετά την αόρατη αψίδα. Στο Motor Crush #7 βλέπουμε πόσο έχουν αλλάξει  τα πράγματα από την εξαφάνιση της Domino. Στο Paper Girls #16, τα κορίτσια συναντούν τη μεγαλύτερή τους fan. Στo Regression #5, η θεραπεία φαίνεται να πετυχαίνει. Το Slots #1 είναι νεο-νουάρ με πολύ καλό artwork από τον Dan Panosian. Το Walking Dead #172 διαβάζεται. Στο Motor Girl #9, καταφθάνουν οι εξωγήινοι. Το Cinema Purgatorio #12 ξεκινά με σάτιρα που αφορά τους κασκαντέρ. Το Eugenic #1 είναι παλαβό. Το The Shadow - Batman #1 είναι πιο στρωτό από το Batman - The Shadow.

MARVEL

To All-New Guardians Of The Galaxy #11 ασχολείται με κάτι Raptors. To Astonishing X-Men #4 προχωρά με ρυθμούς χελώνας. Στο Hawkeye #11, η Kate μονομαχεί με τη Masque. Στο Jessica Jones #13 έχουμε την επιστροφή του Purple Man. To Star Wars #37 έχει να κάνει με την φοβερή και τρομερή SCAR squadron.

Δεν υπάρχουν σχόλια: