Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Κυκλοφορίες 06 - 09 - 2017


Meow.


DC

Στο Batman #30, ο Batman επιλέγει στρατόπεδο και ο Kite-Man γίνεται κουρέλι. To Dastardly And Muttley #1, των Ennis και Mauricet, έχει πλάκα. Το Deathstroke #23 έχει εκπαίδευση και αποστολές. Στο Doom Patrol #8, η Casey τα φτιάχνει με τον ανθρωπόμορφο πια γάτο της. Στο Green Arrow #30, Arrow και Lantern ταξιδεύουν στο διάστημα. Το Green Lanterns #30 διαβάζεται. Το Harley Quinn #27 έχει νέα δημιουργική ομάδα. Στο Justice League #28, οι ήρωες γνωρίζονται καλύτερα με τους πιθανούς μελλοντικούς τους απογόνους. To Nightwing #28, έχει Spyral, Huntress, Tiger, σεξ και βία. Στο trippy Shade The Changing Girl #12, η Shade "αποχωρίζεται" τη Megan. Στο Superman #30, είναι ο Superman που θα νικήσει τον Parallax.

INDIES

Στο Elsewhere #2, η Amelia και ο DB αποδρούν. Το Kingsman The Red Diamond #1, βγάζει μια 2000 AD αίσθηση. To Motor Crush #6 αποτελεί ένα μεγάλο flashback. To Scales And Scoundrels #1 είναι ένα συμπαθές fantasy με στοιχεία manga. Στο Seven To Eternity #9 έχουμε την επιστροφή του Opena κάτι που το κάνει φανταστικό. Το Walking Dead #171 διαβάζεται. Το Wicked + The Divine #31 με κούρασε. Το Woods #35 επικεντρώνεται στον Ben και τον Isaak.

MARVEL

Στο All-New Guardians Of The Galaxy #9 διαβάζουμε γιατί μίκρυνε ο Groot. Στο Astonishing X-Men #3, Xavier και Shadow King μονομαχούν για το μυαλό του Logan. To Black Bolt #5 έχει artwork από τον Frazer Irving στο ξεκίνημά του. Στο Daredevil #26, ο Matt κατευθύνεται προς τη βάση του Hand. Στο Hawkeye #10 η Madame Masque έχει πάρει τη θέση της Kate. Το Iceman #5 με κάνει να αναπολώ την εποχή του Remender, τότε που ήταν ακόμα cool o χαρακτήρας. Στο Jessica Jones #12 διαβάζουμε τη λύση του αινίγματος της Maria Hill. Στο Spider-Man #20, ο Miles παρατά τη Νέα Υόρκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: