Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Κυκλοφορίες 01 - 11 - 2017


Γαλλο-ιταλική υπόθεση.


DC

Στο Batman #34, οι Batman και Catwoman θέλουν να συναντήσουν τη Holly Robinson που όμως βρίσκεται υπό την προστασία της Talia. Στο Batman The Devastator #1 βλέπουμε πως ο Doomsday Batman είναι παραπροϊόν ενός Superman που έγινε για κάποιον λόγο κακός. Στο Batman White Knight #2, ο Sean Murphy μας παρουσιάζει δύο ξεχωριστές Harley Quinns! To Batman - The Dark Prince Charming #1 είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Enrico Marini και της Dargaud με τη DC. Πιστεύω πως αξίζει. To Shadow Batman #2, που εκδίδεται από την Dynamite, είναι εντάξει. Στο Nightwing #32, ο Dick αντιμετωπίζει τον Raptor.

Με το συμπαθητικό Black Lightning Cold Dead Hands #1, η DC μάλλον προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το θόρυβο που γίνεται για την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά. Το Dastardly And Muttley #3 είναι διασκεδαστικό. To Deadman #1 αποτελεί εξολοκλήρου δουλειά του Neal Adams, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό το 2017. Στο Deathstroke #25, ο Slade είναι αιχμάλωτος της "Secret Society of Super Villains". Στο Green Arrow #34, ο Ollie αποφασίζει να συνεργαστεί με τη μητέρα του. Στο Green Lanterns #34, οι Lanterns κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Το Harley And Ivy Meet Betty And Veronica #2 έχει πλάκα. Το Justice League #32 είναι Metal tie-in. Στο Superman #34, η Lois γίνεται μέλος των Furies!

MARVEL

Στο Astonishing X-Men #5 μαθαίνουμε πως ο Xavier, από τότε που πέθανε, παίζει πολεμικά παιχνίδια με αντίπαλο τον Shadow King. Το Black Bolt #7 έχει artwork από τον Frazer Irving. To Captain America #695 είναι πραγματικά καλό. Στo Guardians Of The Galaxy #146 εμφανίζεται ο Scott Adsit! Στο Peter Parker The Spectacular Spider-Man #6, ο Jonah παίρνει συνέντευξη από τον Spidey. Το Spider-Man #234 διαβάζεται. Στο Star Wars Darth Vader #7 ασχολούνται με την Jedi, Jocasta Nu.

IMAGE

Στο Elsewhere #4, η Amelia ανακαλύπτει τι απέγινε ο Fred. Το Extremity #8 είναι γεμάτο γρύπες, δράκους και άλλα μυθικά ιπτάμενα πλάσματα. Το No. 1 With A Bullet #1 νομίζει πως είναι πιο ενδιαφέρον από ότι πραγματικά είναι. Στο Paper Girls #17, η κυριούλα του προηγούμενου τεύχους ξέρει πολλά περισσότερα από τις χρονοταξιδιώτισσές μας. Στο Walking Dead #173 μαθαίνουμε και δεν μαθαίνουμε ποιος είναι ο Beta.

Δεν υπάρχουν σχόλια: