Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Κυκλοφορίες 13 - 12 - 2017



Καρδούλα!


DC

Στο φανταστικό Mister Miracle #5, ο Scott Free έχει αποδεχθεί τη μοίρα του και προσπαθεί να απαλύνει τον πόνο της γυναίκας που τον αγαπάει σαν τρελή και που αγαπάει και ο ίδιος σαν τρελός. Το Bug The Adventures Of Forager #6, τελευταίο τεύχος της σειράς, και τη φιλοσοφία του την έχει, και γέλιο βγάζει, και happy ending έχει. Στο Batgirl And The Birds Of Prey #17, ηρωίδες και μη καταφέρνουν να σταματήσουν τις Κόρες της Gotham. Στο Detective Comics #970, o Clayface αποτελεί τον πρώτο στόχο της Society of Victims. Στο Justice League Of America #20, η ομάδα βρίσκεται στα πρόθυρα διάλυσης. Το Red Hood And The Outlaws #17 είναι συμπαθητικό. Στο Suicide Squad #31, ο Rick Flagg επιστρέφει από τη Phantom Zone.

Στο Action Comics #993, ο Booster Gold ταξιδεύει πίσω στο χρόνο για να σώσει τον Superman. Στο New Super-Man #18, έχουμε δυο Justice Leagues και τον Kenan να παίρνει μεγάλες αποφάσεις. Στο Supergirl #16, η Kara περνάει δύσκολα. To Superwoman #17 διαβάζεται.  Στο Flash #36 βλέπουμε πως η φυλακή Iron Heights είναι στην πραγματικότητα διάτρητη. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #34 βλέπουμε τα σχέδια που έχουν οι Controllers για τους Guardians.  Στο Ragman #3 εμφανίζονται η Batwoman και ο Etrigan. Στο Wildstorm Michael Cray #3, ο Cray ασχολείται με τον Flash αυτού του σύμπαντος. Στο Wonder Woman #36, η Diana μάχεται τον αδερφό της, την Grail και έναν νεαρό Darkseid.

INDIES

Στο Maestros #3, ο Mardok και ο Rygol δεν αφήνουν ούτε κολυμπυθρόξυλο. Το Port Of Earth #2 είναι αξιοπρεπές. To Retcon #4 κλείνει αυτή την σχετικά ενδιαφέρουσα σειρά. Στο Royal City #8, τα αδέρφια πάνε βόλτα με το αμάξι. Το Rumble #1 αποτελεί την βελτιωμένη, χάρις στον David Rubin, συνέχεια της σειράς με το ίδιο όνομα. Στο Slots #3 παρακολουθούμε αγώνες πυγμαχίας. Το Wicked + The Divine Christmas Annual #1 είναι γεμάτο flashbacks. Το Aliens Dead Orbit #4 είναι μια αγωνιώδης σκηνής δράσης. Στο Dept. H #21, ο Roger αποκαλύπτει κι άλλα μυστικά. Το Giants #1 είναι κάτι ανάμεσα σε Attack on Titan, Akira και Cloverfield. Στο Jenny Finn #2, μια σεάνς παίρνει άσχημη τροπή. To Kid Lobotomy #3 αξίζει. To Judas #1,των Loveness και Rebelka αφορά τον Ιούδα τον Ισκαριώτη. Το Bloodshot Salvation #4 διαβάζεται.

MARVEL

Στο All-New Wolverine #28, η μικρή Gabby αποκτά το δικό της κωδικό όνομα. Στο Daredevil #596, ο Daredevil βρίσκεται κυνηγημένος. Στο Jean Grey #10, ο Phoenix βγάζει από τη μέση τη Jean! To Runaways #4 το διάβασα γιατί είμαι μαζοχιστής. Το Unbeatable Squirrel Girl #27 έχει πράσινους σκίουρους και τον Loki. To Star Wars #40 είναι αρκετά ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: