Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Κυκλοφορίες 20 - 12 - 2017



Dreams of war, dreams of liars, dreams of dragon's fire


DC

Στο υπέροχο Dark Nights Metal #4, ο Sandman, πρώτα σώζει τους Batman και Superman και στη συνέχεια τους εξηγεί τι έχουν να αντιμετωπίσουν. Στο Batman #37, οι Bruce, Selina, Lois και Clark περνούν μερικές ευχάριστες ώρες σε ένα λούνα παρκ. Άλλος ένας μικρός θρίαμβος από τους King, Mann και Bellaire. To Batwoman #10 είναι πανέμορφο χάρις στον Fernando Blanco και τους συνεργάτες του. Το Harley Quinn #33 είναι μετριότατο. Στο Nightwing #35, o Dick ανοίγει γυμναστήριο. 

Στο Aquaman #31, ο Arthur σχηματίζει συμμαχίες. Στο Green Lanterns #37, οι Lanterns αντιμετωπίζουν τους ναζί του πλανήτη Ungara. To Justice League #35 έχει να κάνει με τις συνέπειες του προηγούμενου τεύχους. Τα Superman #37 και Super Sons #11 είναι τα πρώτα δυο μέρη του event Super Sons of Tomorrow. To Trinity #16 είναι συμπαθητικό. Στο Wonder Woman Conan #4, η Diana ξαναβρίσκει τον εαυτό της. Το Future Quest Presents #5 είναι αξιοπρεπές. Tο Wild Storm #10 έχει τον Henry Bendix σε όλη του την μεγαλοπρέπεια και την Jenny Sparks.

INDIES

Το Empowered And Sistah Spooky's High School Hell #1 των Adam Warren και Carl Speed McNeill έχει πλάκα. Στο Hellboy Krampusnacht #1, o Adam Hughes σχεδιάζει μια χριστουγεννιάτικη ιστορία. Το Joe Golem Occult Detective Flesh And Blood #1 διαβάζεται. Στο Sherlock Frankenstein And The Legion Of Evil #3, η Lucy ανακαλύπτει πως οι γραμμές ανάμεσα σε ήρωες και κακούς έχουν ξεθωριάσει και πως ο Sherlock κρυβόταν σχεδόν κάτω από τη μύτη της. 

Στο Copperhead #17 διαβάζουμε γιατί η Clara μεγαλώνει τον ανιψιό της σαν γιο της. To Evolution #2 είναι ενδιαφέρον. Στο Family Trade #3, η ηρωίδα μας βρίσκεται προδομένη και κυνηγημένη. Στο Invincible #143, οι Viltrumites αποφασίζουν να εγκαταλείψουν τη Γη. Το Realm #4 έχει νεκραναστάσεις. Το μισό Redlands #5 είναι ανάγνωση ενός ημερολογίου. Στο Rockstars #8, μέσα σ' όλα τ' άλλα, παρακολουθούμε την πτώση του glam metal. To Assassinistas #1 έχει σαν πρωταγωνίστριες τρεις hit-women μακριά από τα χρόνια της ακμής τους. Το Quantum And Woody #1 έχει μεγάλη πλάκα και εξαιρετικό artwork.

MARVEL

Στο America #10, η ηρωίδα μας κατατροπώνει την Exterminatrix. Στο Doctor Strange #383, ο Stephen ταξιδεύει μέχρι το Yggdrasil προς αναζήτηση μαγείας. Στο Marvel Two-In-One #1 πρωταγωνιστούν τα 2/4 των Fantastic Four. Επίσης ξεκινά με homage στο The Dark Knight Returns. Στο Mighty Thor #702, ο Mangog καταφθάνει στην Asgardia. Στο Ms. Marvel #25, όλοι ψάχνουν την Kamala. Το Peter Parker The Spectacular Spider-Man #298 έχει γκεσταριλίκι του Black Panther. Το X-Men Grand Design #1 αποτελεί περίληψη της ιστορίας των X-Men. Το Star Wars Doctor Aphra #15 είναι διασκεδαστικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: